Začetnica sam res!! Katka tvoji sodelavci pa imajo domišljijo!![]()
![]()

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Začetnica sam res!! Katka tvoji sodelavci pa imajo domišljijo!![]()
![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Torej, punce, če v resnici katera misli, da je najlepša tako "bolj naravna" in da ga ni čez "komot oblačila" in da "kaj mi bo lepa zunanjost, ga ni čez mojo notranjo lepoto"....a niste malo prevelike za take pravljice? Punce, mati narava se je dolgo trudila, da bi skreirala nekaj tako popolnega kot je ženska in ni razloga, da bi te darove zdaj metale proč. Vendelina jr. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Barbara_s, ni frke.Glej, v življenju so različne priložnosti in dejavnosti in se pač za njih različno oblačimo. Jasno, kampiranje je ena oblačilna koda, ......................................................................................................................... .................................................................................................................................... .................................................................................................................................... .................................................................................................................................... .................................................. Vendelina jr. |
japaja, bemti sonce žarko, a s vidla kaj je napisala, men se zdi, da smo čist prekratki, ne moremo ji parirat, kaj čmo naredit? Pa čeprav ( no nisem vsega bral ) manjkajo napotki za moške v najboljših letih ( over 60 ). Naprimer, nekateri pravijo, da se je treba brit dvakrat mesečno! Pa kdo je to še videl, enkrat je čist dovolj. Pa, recimo, v hišnih copatah in pižami lahko greš do najbližjeg marketa, v večji trgovski center pa ne. Pa spet, nekateri so v pižami cel dan, pa bi bilo treba slečt pižamo vsaj za pol ure. Pa kam odložiti zobalo, pa kolikokrat letno se je treba skopat ( enkrat, pavim jaz, pa če je treba ali pa ne ), pa........... en kup vprašanj za populacijo v najboljših letih, pa nobenega odgovora, a bo kaj?
Men se zdi japaja, da je tukaj prekratka, tukaj je lahko sesujeva, se ti ne zdi?
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Kraljevska jajčka s holandsko omako