Dekleta, prosim če se pomirite in vrnete na temo!
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeDekleta, prosim če se pomirite in vrnete na temo!
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeAtina, točno to jaz počnem.
Drugače pa, verjele ali ne, ampak jaz sem danes zjutraj krilce oblekla za v službo, pa črne luknjičaste nogavičke in moje črne balerinke. Sigurno imam vročino, v službi so me takoj vprašali, če je kaka slovesna priložnost. No, pa še novo barvo las sem si omislila, sem šla spet med fatalke.
Loni MakaroniBejbe, ustavite konje.
Ne glede na to, da je to oblačilni report in tema o nečem, kar naj bi bilo lepo in prijetno, je nespodobno, imenovati svoje delovno okolje za kurnik, o svojih sodelavkah govoriti kot horde ženčaki, če preskočim tisto o farških ženskah in zavistnih sodelavkah.
Očitno je tale tema toliko naspidirale ego nekaterih posameznic, ki se ne morejo načuditi svoji fascinantni podobi v ogledalu !
Ljudje, pa saj nimajo ničesar na sebi !!
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Bananin puding z vanilijevimi rogljički