Palačinkina torta z malinami
| japaja je napisal/a: |
| tudi mene je zmotil žaljiv odnos. in ježešmarija, glih vseh tekstov pa ne morem nonstop preskakvat. bi kej prebrala tudi o inovativnosti, recikliranju oblačil, o tem, kako čez sedem let vse prov pride, kako se z modnimi dodatki osvežijo stare cunjice, kje poceni zarobijo star trenčkot, če že jaz nimam šivalnega stroja itd. itd. kakšno perje imajo v nekem kurniku me pa res ne zanima. itak na koncu ostanejo brez. japaja |
Potem pa eno novo temo odpri, da bo mir. Perje je zato, da leti, čisto vseeno, kje in kako. In perje te še kako zanima, če mene vprašaš, saj drugače pa ne bi na vsako besedičenje pisala odgovorov.
No, zdaj pa nazaj k moji kiklci, je prav zanimiv občutek za nekoga, ki hodi vedno in povsod v hlačah. In to, da sem probala sandale s peto, to tudi. Zdaj je pa problem, da jih imajo v treh barvah in se ne morem odločiti, verjetno bo padla klasično črna.
PS Sem pa v soboto na teku trojk tekla v kiklci in to v taki z volančki, tisto je bilo šele zabavno. Komentarjev kolikor češ, nasmejali smo se vsi po vrsti. Kolegica je tekla še s podvezico.
Loni MakaroniJapaja, tole me je spomnilo na en tabor z našimi mulci (srednješolci), ki so se pogovarjali, katere prfokse so 'natur' - se pravi, nezdepilirane pod pazduhami ter po nogah, na primer. So jih našteli šest. Zdaj mi pa ne gre skupaj tole zgoraj - t.i. naravni stil in obvezna depilacija?
Sem se pa ob tistem pogovoru tudi zamislila... jaz se na primer ne obremenjujem s tem, kako ostali ljudje hodijo oblečeni naokrog - ampak mi je odprlo oči, da je veliko takih, ki se. In če delaš z ljudmi, moraš to pač vzeti v zakup.
Zanimivo, sem se ravno vrnila iz Londona, pa nisem opazila nič od zgoraj naštetega. Mislim, da vsaj tistih goloprsih mišičnjakov skoraj ne bi mogla spregledati. Veliko pa je t. i. working girl stila (saj se spomnite Melanie Griffith) - kostimček za oceno 1A, obute pa v bele športne nogavice in superge. A to je pri njih nekaj običajnega, pri nas bi izpadlo pa čudno.
Kar se pa tekaških krilc tiče, iz muhe enodnevnice se je razvila prava industrija/evforija:
Ps Moje volančkasto krilce je domače proizvodnje, predelana švic majca in spalna srajca.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Svaljki z žajbljem