Miss universe 2009 slo

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 10:09

Masaj, če imaš ti neizmerno veselje iskati notranjo lepoto, ki se skriva za povešenimi joški in odvečnimi kilogrami, potem jaz seveda spoštujem tvoj izbor. Imajo vsake oči svojega malarja. Če pa ti, masaj, misliš, da je dovoljeno generalizirati v stilu "uh, ženske, raje bi hujšale kot dojile, fej jih bodi" in da "je od marsikoga slišati, da so lepe punce pri higieni na slabhe glasu"....potem pa izvoli tole generaliziranje prodajati na kakšnem obskurnem šanku, kjer se drugače zbirajo junaki, ki jim je vse jasno, samo nič si ne upajo ali pa nimajo fantazije ali pa obojega manjka. Zlasti poguma, da bi ogovoril kakšno žensko, ki ni ne deluje, kot da je totalno obupana. In take korenjake tudi vsak gostinec, ki da kaj nase, slejkoprej odslovi s šanka, ker mu kvarijo kšeft. Vendelina jr.

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

13. maj 2009 17:17

Človek iz tega lahko prebere, da so oziroma smo vse ženske ,ki ne vemo katero je glavno mesto Latvije, in ki imajo , oziroma imamo povešene joške za odstrel.

Prav rada bi te videla kako vešča si na mojem področju. Smo za zabavo s sodelavci preiskušali, kako z znanjem opremljene so stranke glede na zunanji videz - elegante in našminkane, ter preproste .Rezultati so bili zelooo zanimivi.( Da ne bo zamere tudi pri moških je bilo enako.Najbolj zakrvatani so bili najbolj plitki.)

Sem pa ob branju vsega tega pomislila, da nad vse upam, da ga.Vandelina ni zaposlena v negospodarstvu-državni službi, ker glede na dolžino in število člankov po moje ne more ravno garati.

 

Kar se pa teme tiče. Po moje so tele misice po celodnevnem trpljenju bile zelo utrujene in na hitro postavljeno vprašanje včasih zbega človeka.

čakam na povratne udarce.Sem že glavo skrila med ramena

 

mizarka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

13. maj 2009 18:04

Daj no, mizarka, po moje malce pretiravaš pri teh misicah. Tudi če si še tako utrujen, po moje omenjanje Velike Britanije kot glavnega mesta ZDA ni posledica utrujenosti ampak totalnega neznanja, in to osnovnošolskega. In zakaj bi ti kdo kaj hotel? Ker si napisala, to kar si? Kaj pa je to takšnega, saj ni nič bogokletnega, pač še eno mnenje med mnogimi drugimi. In ne bi kar tako na pamet trdila, da je dolžina postov obratnosorazmerna z delovno vnemo. Z dobrim razporedom časa je možno vse. Vem iz lastne izkušnje, mi pač nihče za vratom ne kontrolira, kaj počnem med delovnim časom, ker se ve, do kdaj mora biti delo opravljeno.Eni imamo pač srečo. Vendelina imač piker jezik in tu in kam koga zbode. Eni so (ste) bolj občutljivi, drugi prenesejo (prenesemo) več. Zame je pa vsekakor ena tistih, iz katere postov je zlahka mogoče potegniti kak nauk (in nikakor ni edina takšna na tem forumu, daleč od tega). In kako zelo zna čisto konkretno pomagati tudi članicam Kulslo - z dejanji, pomočjo in priporočili, ne samo z besedami na forumu - je na nekaj primerih zgovorno dokazala, a z željo, naj se o tem ne govori in piše. Tako da je tudi človek dejanj, ne samo besed. Mamamia mamamia

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 18:41

Mizarka, tole te bo seveda potolklo Otroštvo (prvih pet let) sem preživela nad mizarsko delavnico v lj. predmestju in seveda vem, kaj je hoblponk, rorcanga in podobne stvari Tudi sem lepo snela kletvice mizarjev, kar je moje starše spravljalo v obup. Vonj po mizarski delavnici in po žaganem lesu mi je še vedno eden bolj prijetnih. Ampak, mizarka, ni fazon v tem, koliko jaz znam ali pa ne znam mizariti. Vsekakor znaš ti to mnogo bolje od mene in o tem ni nobenega dvoma. Drugače pa, mizarka, tale tvoj izliv antiintelektualizma - če te bo tole osrečilo, silno dvomim. Jaz sem reagirala na zapis, ki je bil v osnovi neprijazen do žensk. Neodvisno od stanja in oblike njihovih prsi. Aja - glavno mesto Latvije je stvar znanja iz osnovne šole - ne glede na to, kaj kdo dela in s čim se preživlja. Če je kdo pozabil, bi bilo bolj smiselno to poiskati na zemljevidu kot pa tuliti po forumu, "kako sm js tut okej, čeprou ne vem, kje je Latvija" Vendelina jr.

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

14. maj 2009 6:27

Vendelina jr. je napisal/a:
Aja - glavno mesto Latvije je stvar znanja iz osnovne šole Vendelina jr.

 

Kaj pa mi, ki smo hodili v šolo še v času Sovjetske zveze?  Takrat je bilo  glavno mesto  eno samo - Moskva .  Kje že točno leži   Nekje pri severnem morju, a ne . Seveda, saj na TV kažejo posnetke, kako za šport skačejo v ledeno vodo .

Cila

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 14. 2009 06:27

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

14. maj 2009 9:36

Cila je napisal/a:

Vendelina jr. je napisal/a:
Aja - glavno mesto Latvije je stvar znanja iz osnovne šole Vendelina jr.

 

Kaj pa mi, ki smo hodili v šolo še v času Sovjetske zveze?  Takrat je bilo  glavno mesto  eno samo - Moskva [:P].  Kje že točno leži   Nekje pri severnem morju, a ne . Seveda, saj na TV kažejo posnetke, kako za šport skačejo v ledeno vodo .

Cila

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 14. 2009 06:27
S temle se pa strinjam, nam je bilo lažje, ker smo morali vedeti samo za Moskvo, pa komu drugemu je bilo tudi lažje, saj je bilo treba vedeti le za Beograd in Jugoslavijo. No, še danes je v tujini večinoma tako, da če omeniš Slovenijo, te debelo gledajo, ko pa omeniš "part of ex YU" pa naenkrat vsi vedo. Zato me je pred nekaj leti na Irskem, v Kilkennyju, v nekem pubu, prevrglo, ko je možakar na blagajni rekel, da ve kje je Slovenija, da smo jo v vojni odnesli zelo poceni, edina stavr, ki je ni natanko vedel, je bila, kateri od dvojca Kučan - Drnovšek je predsednik vlade in kateri države. Tako da glede glavnih mest manjših, na novo nastalih držav, jaz ne bi bila strog sodnik (ne glede na to, kaj o njih kdo od nas ve), so pa seveda nekatere zadeve, ki po mojem mnenju sodijo v osnovno splošno razgledanost. Mamamia mamamia

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

14. maj 2009 9:53

Najboljša je bila izjava zmagovalke. Na vprašanje, s čim se bo ukvarjala zdaj ko je postala miss, je seveda odgovorila da z dobrodelnostjo. Kul! Ko jo je novinar vprašal, kateri so tisti socialni problemi v Sloveniji, ki bi jih rada pomagala reševati, pa je odgovorila: "Saj v Sloveniji ni socialnih problemov."

Zdaj razumem zakaj ne ve katero je glavno mesto ZDA.

saša

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

14. maj 2009 10:08

Matr, ko jaz po cele dneve skačem po gredi ( in poskušam sadit flance hitreje kot jih bramor požre ) vi razvijete tako zanimivo debato!

ežoj

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. maj 2009 10:18

Mamamia kje pa je ta Jugoslavija? Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. maj 2009 10:21

spagon je napisal/a:

Najboljša je bila izjava zmagovalke. Na vprašanje, s čim se bo ukvarjala zdaj ko je postala miss, je seveda odgovorila da z dobrodelnostjo. Kul! Ko jo je novinar vprašal, kateri so tisti socialni problemi v Sloveniji, ki bi jih rada pomagala reševati, pa je odgovorila: "Saj v Sloveniji ni socialnih problemov."

saša [muca]

Usta me bolijo od smeha.... Iz te punce še nekaj bo. Zamisli si področje dela, kjer ni veliko opravil. Take rabimo! V odraslem življenju bo najbrž kje koordinirala svetovalce (to je drugače evfemizem za udobno delovno mesto). Tudi ostali, ki nekaj rintate od jutra do sutra in potem je 25. v mesecu že luknja v denarnici, učite se na tem ekzemplu Glede bazične geografije: Slovenija je v EU in skladno s tem spada v bazično omiko (ne v znanje, v omiko), da zna človek našteti vse članice in njihova glavna mesta. In da to nauči tudi svoje otroke. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti