Mlekomat

vida70 je napisal/a:
Nisem ravno vseh strani brala, pa me zanima, če kdo ve, ali je kakšen mlekomat v bližini Domžal ali Kamnika? vida70

Od sobote naprej bodo v Kamniku mlekomati na Bakovniku pri pošti (pri sadju in zelenjavi); na Steletovi ob Mercatorju ter na Medvedovi.

tulka
Tulka hvala tudi tebi. vida70
V Kranju je mlekomat na Planini poleg Kalie, nasproti pokopališča. mojcap
Ta mesec ga postavijo tudi v Trbovljah. Moycaa
Tudi na tržnici Moste v Ljubljani se da dobiti mleko iz mlekomata. aloe

No v Murski ga imamo na tržnici. Enkrat je bil celo alarm, ker se je nekaj pokvarilo in je kao krava mukala celo noč. Potem so zadevo popravili in je sedaj v redu.

Kyara

Kje pa bo v Trbovljah?

ežoj

V koloniji, ežoj...na Vodenski 33....

rimljanka - zasebno mnenje
tulka je napisal/a:

vida70 je napisal/a:
Nisem ravno vseh strani brala, pa me zanima, če kdo ve, ali je kakšen mlekomat v bližini Domžal ali Kamnika? vida70

Od sobote naprej bodo v Kamniku mlekomati na Bakovniku pri pošti (pri sadju in zelenjavi); na Steletovi ob Mercatorju ter na Medvedovi.

[hrosc-rdec] tulka
Hmm, sem šla danes mimo te sadje zelenjave pri pošti, pa ga nisem opazila-bom drugič bolj pozorna, če se bom vozila tam mimo, sicer pa v domžalah je na tržnici...vam moram povedat, da 'moj' kmet pa splet blesti:mleko je božansko in nič okusa po kakšni silaži, pa še uro je premaknil, da se lahko bolj zgodaj pride ponj-jap, prav hvaležna za poceni (0,50€/liter) odlično mleko 200m od mojega doma! lp terakota Sporočilo je spremenil(a) terakota dne 22.nov 2009 01:39
V Kranju imamo nekaj mlekomatov: trije na Cesti talcev (pri Kalii, cvetličarni Vijolica in piceriji), na Primskovem blizu kulturnega doma. Jozican jozican

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti