| mamamia je napisal/a: |
Mož je kot parket - če ga v prvo dobro položiš, lahko celo življenje hodiš po njem
mamamia mamamia |
Mamamia
.
Ampak jaz bi dodala, da je redno loščenje s polir pasto vseeno potrebno![]()
![]()
![]()
| mamamia je napisal/a: |
Mož je kot parket - če ga v prvo dobro položiš, lahko celo življenje hodiš po njem
mamamia mamamia |
Mamamia
.
Ampak jaz bi dodala, da je redno loščenje s polir pasto vseeno potrebno![]()
![]()
![]()
'Človeka, ki ga ljubiš, ne moreš osrečiti, tudi če izpolniš vse njegove želje, dokler tudi sam nisi srečen.'
tulka
Nekje sem prebrala, da je slab spomin (in sposobnost odpuščanja) recept za dober zakon... Mogoče se sliši neumno, ampak v resnici se midva dosti boljše razumeva, odkar je moj spomin malo slabši in se ne spomnim vsake besede izpred 10 let. Včasih sem mu res še kakšno stvar za par let nazaj naprej vrgla, zdaj se pa ne spomnim, pa se pač ne morem sekirat. On je pa itak bolj sklerozne sorte, ko gre za vsakodnevne malenkosti...
V resnici mislim, da je potrebno ohraniti svoj jaz in isto pustiti tudi partnerju, spoštovanje je bistvenega pomena, brez komunikacije vse propade (oz. to zame ni zakon, potem sta samo cimra). Fajn je, če probaš vsak dan najti kaj na svojem partnerju, kar ti privabi nasmešek na obraz. Celo takrat, ko ti gre nepopisno na živce (to vsi poznamo, a ne?). Pa ne pozabit, da človek še sam s sabo ni vedno zadovoljen...
Sicer pa nama uspeva že 16 let, 6 v zakonu...
čokoWRAN51, mogoče si pa tokrat resnično zadel žebljico na glavico.
Pri tem sem se spomnila na en star vic, ko vprašajo moža, kako da sta z ženo tako dolgo skupaj.
"Oh," pravi: "enostavno. Žena meni prepušča vse važne odločitve, jaz pa njej komando le v in okrog hiše."
CilaMen pa tale o parketu ni všeč...
| inteligentka je napisal/a: |
| jaz pa imam bolj kot ne smolo v lajfu - moji partnerji mi vedno govorijo, kako me imajo radi - ljubijo me pa ne (ta zadnji je tak - baraba)... ne vem v čem je poanta... ampak, to že ni dobra osnova.. in k mami vedno hodi sam, ker ona tako hoče.. je tri ure stran, živi sama in on ostane pri njej tri dni.. kaj mislite o tem?! inteligentka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom