Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Ja, Vanja, zafkancija je to s parketom. Mamamia je danes malo nabrita, jaz pa tudi.
Menda ne misliš, da bi bile, take sladokuske kot smo, v resnici zadovoljne z moškim, "dobro obdelan" ki bi pustil, da bi "hodile po njem". ![]()
![]()
mamaF, jaz sem pa tisto o "polaganju" in "glancanju" malo drugače razumela ![]()
![]()
![]()
- in sem se kar strinjala ![]()
. Drugače pa tiste z dolgim stažem svoje recepte ljubosumno čuvamo samo za domačo uporabo ![]()
.
![]()
![]()
Tudi midva sve srečno poročena že 33 let. On je srečen, jaz pa poročena![]()
![]()
![]()
kobra 1 ![]()
Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 20. mar 2009 20:48:39
Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 20. mar 2009 20:59:20Ravnokar sva prekoračila 32 let zakona ,33 let se pa poznava.Kar naprej frišno zaljubljena,povsod supaj,še vedno z roko v roki hodiva,se ljubčkava,preden greva narazen....saj ne rečem ,je bilo kar nekaj tihih maš in jezikove juhe,ampak se vse da zgladit ,če se imata dva rada.Sedaj ko aso otroci odrasli ,pa zelo uživava...
Punce z leti je sex vedno boljši...![]()
![]()
lp goga
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Tarte tatin z jabolki