Facebook

Ja, jaz nisem. Sem bila 2 dni. Preveč agresivno in nasilno zame. In onesnažujoče. Fuj fej. Se mi je odvalil ogromen kamen od srca, ko sem se odjavila.
Ne morem si pomagat, da ne bi tole "pripopala"... http://www.howies.co.uk/content.php?xSecId=56&viewblo
Noa pol pa maš ti neke agresivne in nasilne prijatelje... Jaz sem in se mamo ful lušno. Moji prijatelji so vsi........ZAKON! Začetnica
No, to me pa res zanima zakaj je FB agresiven in nasilen? Sama namreč nimam takih izkušenj, ravno nasprotno. Preko Facebooka sem vzpostavila kontakt z ljudmi, ki jih nisem videla že od osnovne šole. Še obletnico valete smo pripravili s pomočjo Facebooka. Samo znat moraš ločiti zrno od plev :) Gigi_84

Tudi jaz sem tam!

receptor
...in jaz! tanjaj
Jaz nisem in bom pri tem tudi ostala... lp, proxima

Vidim, da sem  v dobri družbi, rrr in proxima  (in še mnogokatera)...................

rimljanka je napisal/a:

Vidim, da sem  v dobri družbi, rrr in proxima  (in še mnogokatera)...................

Samo da vem, da sem slab družba, ker sem na FB

MM

Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 12. mar 2009 12:39:56

rimljanka je napisal/a:

Jaz sem lahko pa zmeraj v dobri družbi - si sama izberem...in tako sem v dobri družbi tu, na Kulinariki, na Facebooku in še kje

Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti