Ežojjj, jutro... Upam, da si se odpočil.
Predlagam, da odpreš NOVO TEMO, vsi bomo z veseljem brali. Poročaj o vsem, tudi če boš videl kakšnega policaja, da se po "tastari" praska.
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2009 06:24Ežojjj, jutro... Upam, da si se odpočil.
Predlagam, da odpreš NOVO TEMO, vsi bomo z veseljem brali. Poročaj o vsem, tudi če boš videl kakšnega policaja, da se po "tastari" praska.
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2009 06:24Ežoj, mirno odpri novo temo, veliko nas čaka na sveže čtivo (ti pa ne pozabim, da me nisi vzel s sabo, pa še na letališče sem ti mislila prit mahat
- a res nisi zastopil tistega namiga, da je moj šotor za DVE osebi) ![]()
Verjamem, da ežoj ne more brez kulinarike, ampak še bolj res je, da me ne moremo brez njega.....in to on presneto dobro ve![]()
![]()
![]()
. Tako naredi ežoj, kot so ti predlagale punce - odpri novo temo napiši čim več vtisov in opažanj.
Fajn se imej![]()
Čisto prav imate punce ,men je že dolgčas![]()
Ežoj ,uživaj piši,pa fajn se imej..
Ezoj, lepo se imej in porocaj! ![]()
Ežoj, res je - tvoje potovanje si zasluži prav svoj prostor! Komaj čakam na nadaljevanje
!
PS.: POglej, če je med policaji tudi kakšna policajka ... ker, če so že oni ovešeni z vsemi mogočimi značkami, zna bit, da imajo policajke na sebi tudi kakšno špango![]()
... pa da ne boš potem pozabit zaključka napisat, tako kot lani Proxima, saj vemo - policaji znajo bit nevarni![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Rumove kocke