Ežoj, takole je napisal Fran Saleški Finžgar: " Kakarkoli me je oče kot dečka kam poslal, mi je vselej naročil: " Pa oči s sabo vzami!"
Da jih ne boš kje pozbil. Priložnosti boš imel še obilo. Pa ne daj se fotografirat od neznancev.
F r i n a
Ežoj, takole je napisal Fran Saleški Finžgar: " Kakarkoli me je oče kot dečka kam poslal, mi je vselej naročil: " Pa oči s sabo vzami!"
Da jih ne boš kje pozbil. Priložnosti boš imel še obilo. Pa ne daj se fotografirat od neznancev.
F r i n a
Ežoj, a si ti ziher, da si v Torontu, Kanada. Mal se mi je zazdelo, da so te peljali kam drugam in se samo pretvarjajo, da je Toronto. Tako nekako kot iz kakšnega Stephen King filma. Ne vem, če si videl The Langoliers...
Vanja
Ti moj dragi frendek. Na jugu Toronta je en velik, prav lep park. Je pravzaprav otoček in po izgledu GoogleMaps še vedno dosegljiv samo z ladjo. Glede na to, da je tvoj turistični vodnik v obliki knjige malo pomanjkljiv, sem mislila, da ti bo tole pomagalo.
http://maps.google.com/maps?hl=en&ie=UTF-8&q
![]()
| proxima je napisal/a: |
| Beremo in uzivamo...Ce te bo potep po Kanadi vodil skozi Ottawo, pojdi v mojem imenu pozdravit kanadske parlamentarne macke :))))lp, proxima |
Dan, ma kje, mesec si mi polepšala.
nolaEžoj, rek o oslu si razumel v preveč starovirski obliki. Pregovor se namreč glasi: Osel gre samo enkrat na led.Toda modrec ve, da bo jutri plesal po njem. No, pa saj veš, kam spadaš, ane?
Me pa zanima, katero igračo greš pogledat na tissti sejem, s katrega pričakujem tudi kako fotodokumentacijo.
Pazi nase, na svojo prtljago, predvsem pa na fotoaparat...
F r i n aJa, vsi nestrpno čakamo na fotke, menda nisi kje založil aparata?
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Jaffa torta