| gogad je napisal/a: |
Ej mm,da ne boš v Čateške pozabila it lp goga |
Ma neeeeee. Ne bom pozabila. To pride na vrsto za drugi dopust (konec avgusta) ![]()
| gogad je napisal/a: |
Ej mm,da ne boš v Čateške pozabila it lp goga |
Ma neeeeee. Ne bom pozabila. To pride na vrsto za drugi dopust (konec avgusta) ![]()
Kamp Mlaska pri Sućuraju na Hvaru. V bistvu je ta kamp razdeljen na 2 dela - FKK in "oblečen", so pa v FKK delu bistveno lepše, senčne parcelice različnih velikosti. Mi smo bili tam leta 2002 in smo zelo uživali - predvsem otroci zaradi peščene plaže (siva, težka mivka, ki ne "zblodi" vode), kristalno čiste vode in senčnih kotičkov v kampu. Sanitarije so bile zelo zelo čiste in vedno urejene, pa tudi same simpatične ljudi smo srečali (kamp tudi ni ne vem kako velik).
http://www.camping-guide-croatia.com/hrvaska/dal
http://www.vikendi.net/kampovi_autocamp_mlaska_hvar/
| kuharca37 je napisal/a: |
| jaz pa na enem kraju ne zdržim več kot en teden...še katera taka? |
| miis je napisal/a: |
| Naša družina je še hujša, ne zdržimo več kot nekaj dni v enem kraju. |
Mi tudi "dopustujemo" v tem stilu, zato nam avtodom še najbolj ustreza. Letos je v planu Češka, Poljska, za kaj več pa verjetno ne bo časa. Lidka, Elaphus, mogoče še kakšen namig, ki ga google ne vrže ven v prvih 50 zadetkih, pa je vseeno zanimiv (mogoče še bolj od nagužvanih in naspidiranih turističnih punktov)? Letalski in fotografski muzej sem že zabeležila, nekaj potopisov sem tudi že prebrala, kljub temu pa bo dobrodošla vsaka informacija.
LP, V.Praga - na Vaclavskih namestih, ob spomeniku Jana Palacha in Jana Zajca je nacionalni muzej - zanj potrebuješ cel dan; ob prašnem stolpu je Muzej mučilnih priprav - bljak; pivnica pri Fleku - ne toliko kot pivo je dober tisti šnopček, ki ti ga ponudijo pred pivom - ampak, da veš, je celo mogoče ostati kolikor-toliko trezen
; imajo tudi en ponaredek Eifflovega stolpa, se splača it nanj, že zaradi razgleda; do tega stolpa se povzpneš z zobato železnico, gor je tudi astronomski observatorij - zeloooo zanimivo - pa čudovit park - še bolj zanimivo. Židovsko pokopališče - obvezno. Tudi sinagoge so zanimive. Aja, saj to je pa že mamamia omenila.
Okolica Krakowa - mamamia je omenila Wieliczko, rudnik soli, v bližini je tudi romarsko središče –Czestochowa oz. Jasna gora ali nekaj podobnega, s podobo črne Marije, v mesti Tichy je pivovarna, katere ogled toplo priporočam, je zelo zanimivo, z degustacijo piva, ki nikakor ni slabo.
Če vam bostalo še kaj časa, pa zavijte še na Slovaško - tudi Bratislava in okolica skrivata polno zanimivosti, cene so pa kar se da ugodne.
lp
cervus ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Goveja juha z valjanimi rezanci