22. jul 2009 6:22
"Starina" naša ![]()
![]()
drži se. Le pazi na te "kvazi" pisatelje... Kaj veš!
V pričakovanju novega pisanja, te prisrčno pozdravljam.
Pozdravček"
22. jul 2009 6:22
"Starina" naša ![]()
![]()
drži se. Le pazi na te "kvazi" pisatelje... Kaj veš!
V pričakovanju novega pisanja, te prisrčno pozdravljam.
Pozdravček"
22. jul 2009 8:22
| chappy je napisal/a: |
| Bili smo v hotelu seher sun beach v kraju Side.Nam je bilo všeč. chappy |
22. jul 2009 9:35
Hej, mene to s flašo vina pa pivom spominja na kakega Bukowskega, še ena naga soseda manjka, pa sta kot Henry Chinanski in njegov pivski kolega... No, ja če se mal hecam. (sicer je meni Bukowski zelo zelo všeč in ga imam kar v čislih). Ežoj, uživaj. Držim pesti zate... He, he. O umazaniji pa kar piši. pa tudi o čem drugem. Jaz imam raje osebno doživljanje nekoga, kot pa hoh oh in sploh videnje, ki je iluzija... lidka [sonce]
22. jul 2009 10:33
Vilina Morje je res precej valovito,hrana je njihova imaš kar veliko izbiro,vsak dan pečejo tudi zunaj na žaru ,imajo nekaj malega posebej za otroke in ni preveč začinjeno.Sama sem poskusila tudi jagenjčka na žaru in je bil odličen,zelenjave je precej in sadja ter sladic tudi,pijače je veliko na izbiro moraš poskusit kivijev sok ki je še posebej dober z vodko.Na plaži in pri bazenu vsaki dan tam nekje od desetih ali enajstih pa do petih popoldan pečejo nekaj našim mlincem podobnega.Testo razvalja pred tabo ti da notri nadev po tvoji želji in ti speče.Naša tamala je jerdla čokoladnega,jaz sirovege,mož pa mesnega.Če želiš ji daš napitnino če ne pa ne.Saj pravim testo zgleda kot za naše mlince sam ostalo pa čist drugače.Zaposleni so zelo prijazni in kumunikativni.Mesto Side smo obiskali zvečer,,je zanimivo.Šli smo z dolmuši so precej ceneši od taksijev.Moram pa povedat,da so Turki zelo hitri vozniki tako da vožnja z dolmuši ali taksiji precej vznemirljiva.Šli smo na izlet v Antalijo inje bilo zanimivo,najlepši je bil večer s turškimi plesi. chappy
22. jul 2009 10:41
Ajej.. ežoj.. le tako naprej. Že tvoji ruski potopisi so me neznansko zabavali. V Kanado sem si vedno želela, pa mi tole v splošnem pomanjkanju denarja kar prav pride.. me ne bo več tako vleklo. Drugače pa.. čakamo nadaljevanje seveda.. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
22. jul 2009 11:58
Ežoj, komaj čakam na nadaljevanje. Uživaj maksimalno! korenckovaneznan uporabnik
22. jul 2009 12:30
Bukowski? Lidka, tudi meni je v nekem momentu prišel določen prizor pred oči.. Ežoj!!! Lepo prosim, ne nas preveč varat, sej veš da smo ljubosumne na našega fanta! ..no, da me kdo ne nazja, bom spremenila: ne me preveč varat, sem grozno ljubosumna
22. jul 2009 12:52
Ti Japaja si pa tud ena taprava, veš? : ) Po moje bi mogle midve na kofe, sam veš, me nikol ne povabiš... : ) : ) lidka [sonce]
22. jul 2009 18:17
No, smetarji v Torontu res štrajkajo. ;) http://edition.cnn.com/video/#/video/ireports/2009/0
22. jul 2009 18:32
Jaz sem pa taaaakooooo razmišljala, kaj se je spremenilo v Kanadi! Tam je bilo enostavno tako čisto kot recimo v Švici in metro je bil verjetno najčistejši od vseh, ki sem jih videla.
Sem mislila, da je Ežoj samo pikolovski in se pritožuje brez veze. ![]()
![]()
Oooops,
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Raca z rezanci na azijski način