22. jun 2009 16:41
O Krakow eno najlepših mest na vzhodu. Je mesto z dušo. Natanko pred letom sem se tam potepala in si še poleg mesta ogledala še koncert Celine Dion. swarovski
22. jun 2009 16:41
O Krakow eno najlepših mest na vzhodu. Je mesto z dušo. Natanko pred letom sem se tam potepala in si še poleg mesta ogledala še koncert Celine Dion. swarovski
22. jun 2009 17:36
V Krakowu imajo najboljši žurek v majhni uličici, nasproti nemške ambasade
. Splača se ogledat letalski in fotografski muzej.
lp
cervus
22. jun 2009 17:50
Krakow je na listi mojih top 10 most wanted destinacij zlasti zato, ker tam zivi (in pogosto koncertira!) tudi Nigel Kennedy, eden najbolj (vpisite superlativ po zelji) violinistov vseh casov (tole sem gotovo ze kje objavila, pa nic ne skoduje, ce se enkrat...): Nigel Kennedy, Vivaldi´s Summer - III Presto Spirits of music III (Leipzig) - CZARDAS - Nigel Kennedy lp, proxima
22. jun 2009 19:26
Ej, Reca, dobrodošla doma. Kaže, da si imela zanimivo potepanje, sedaj rabiš še enih petnajst dni nekje za počitek. ( a ja, še vrt bo treba oplevit ). Sigurno imaš nekaj fotografij, spravi jih v en album in objavi, veš, da nas zanima.
Tole našo kulinariko imam res rad, zmeraj se kaj novega naučim. Evo, sploh nisem vedel da Nigel Kennedy živi v Krakow-u, celo več, sploh nisam vedel, da obstaja
.
lidka: fajn se imej!
ežojneznan uporabnik
22. jun 2009 19:49
a sram vas pa ni nič ko se na veliko razmetujete s temi vašimi potovanji.a kdaj kdo pomisli,da si ni čisto zaslužil tisti denar,ki mu pravimo plača in da zanj dela nekdo,ki nikoli ne bo povohal KORZIKE ali kaj podobnega.pa lep pozdrav.
22. jun 2009 23:50
Ja Ežoj, res rabimmalo počitka predno kaj skupaj spravim. Na vrtu se dela, mogoče bo hitro spet brez plevela, samo deževat naj preneha. Ja in načrt za naslednje potovanje sem tudi že izdelala. Nikoli se ne ve, kdaj je treba na hitro spokat kufre in vzet pot pod noge. Srečno vsem tistim,ki še odhajate na zaslužen dopust. lp Vesna
2. jul 2009 18:13
Včeraj smo se vrnili iz dopusta v Turčiji.Imei smo se zelo lepo.Ljudje so zelo prijazni,ustrežljivi,okolica je bila čista.Udeležili smo se enega izleta s vključenim turškim večerom.Bilo je fenomenalno.Na bazarju sem barantala na veliko tako da mi je vse uspelo dobitpo željeni ceni,pa še kamelo sem jahala.Občutek je bil super čeprav sem se kar malo vstrašla ko se je postavila na noge.Nam niti slučajno ni žal da smo šli v Turčijo in mogoče se še vrnemo. chappy
4. jul 2009 10:50
Letos bi za 3-4 dni dopustovali v Topolšici. Kakšne imate izkušnje s Topolšico, kako ste zadovoljni z njihovo ponudbo, sobami, hrano, itd. Letos bi rajši evre pustili v Sloveniji, odločam se pa za Topolšico, ker se mi zdi gor res čudovit zrak. LP Sy
4. jul 2009 14:57
| sonce51 je napisal/a: |
| Mi lahko katera priporoča, kakšno zelo dobro izkušnjo iz dopusta v Turčiji. Pri branju ste bile ene s hoteli zelo zadovoljne, druge pa zelo razočarane. Imšejo torej brezplačno oz. popust za otroka do 14 let in all inculsive. V kolikor ima katera kakšne izkušnje od lani, dobro voljo za pisanje, prosim z besedo na dan. sonce51 |
4. jul 2009 14:58
| chappy je napisal/a: |
| Včeraj smo se vrnili iz dopusta v Turčiji.Imei smo se zelo lepo.Ljudje so zelo prijazni,ustrežljivi,okolica je bila čista.Udeležili smo se enega izleta s vključenim turškim večerom.Bilo je fenomenalno.Na bazarju sem barantala na veliko tako da mi je vse uspelo dobitpo željeni ceni,pa še kamelo sem jahala.Občutek je bil super čeprav sem se kar malo vstrašla ko se je postavila na noge.Nam niti slučajno ni žal da smo šli v Turčijo in mogoče se še vrnemo. chappy |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Carbonara s krompirjevimi tortelini