Pivski kruh
V Krakowu imajo najboljši žurek v majhni uličici, nasproti nemške ambasade
. Splača se ogledat letalski in fotografski muzej.
lp
cervusEj, Reca, dobrodošla doma. Kaže, da si imela zanimivo potepanje, sedaj rabiš še enih petnajst dni nekje za počitek. ( a ja, še vrt bo treba oplevit ). Sigurno imaš nekaj fotografij, spravi jih v en album in objavi, veš, da nas zanima.
Tole našo kulinariko imam res rad, zmeraj se kaj novega naučim. Evo, sploh nisem vedel da Nigel Kennedy živi v Krakow-u, celo več, sploh nisam vedel, da obstaja
.
lidka: fajn se imej!
ežoj| sonce51 je napisal/a: |
| Mi lahko katera priporoča, kakšno zelo dobro izkušnjo iz dopusta v Turčiji. Pri branju ste bile ene s hoteli zelo zadovoljne, druge pa zelo razočarane. Imšejo torej brezplačno oz. popust za otroka do 14 let in all inculsive. V kolikor ima katera kakšne izkušnje od lani, dobro voljo za pisanje, prosim z besedo na dan. sonce51 |
| chappy je napisal/a: |
| Včeraj smo se vrnili iz dopusta v Turčiji.Imei smo se zelo lepo.Ljudje so zelo prijazni,ustrežljivi,okolica je bila čista.Udeležili smo se enega izleta s vključenim turškim večerom.Bilo je fenomenalno.Na bazarju sem barantala na veliko tako da mi je vse uspelo dobitpo željeni ceni,pa še kamelo sem jahala.Občutek je bil super čeprav sem se kar malo vstrašla ko se je postavila na noge.Nam niti slučajno ni žal da smo šli v Turčijo in mogoče se še vrnemo. chappy |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Azijska solata s kozicami