Danes praznuje stana.r

Draga Stana, vse najlepše!

Mojca
....in najslajše! micogica
Z malce zamika (potepanje po italiji) čestitke tudi z moje strani. Loni Makaroni
Z malo zamude tudi čestitke z moje strani.Za naprej si bom sigurno zapomnila da stana r. in moj sin imajo rojstni dan na isti datum.Še enkrat čestitke in VELIKO zdravlja golubić

Stana ,vse najboljše za tvoj rojstni dan,še veliko lepih tortic in dobrih idej pri peki.

SINEJA
Vse naj,naj,naj še veliko lepih tort ,zdravja in uspehov v življenju... macek muri
Tudi od mene...pa velikoooo zdravja, novih idej in lepih fotografij. lp
Z malo zamude čestitke tudi z moje strani... Vse, kar upaš, naj se uresniči, kar iščeš, naj se odkrije, kar si želiš, naj se uresniči.... Vse kar v srcu čutiš, naj se ob tvojem rojstnem dnevu v srečo in ljubezen zlije. lp GocaP
Tudi jaz se pridružujem ostalim...vse naj naj od tvoje oboževalke tipica5
Vse najboljše in najlepše. Naj ti uspe še veliko kulinaričnih mojstrovin nad katerimi bomo vzdihovali in se spraševali " le kako ji rata". vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti