Pomladni oblačilni report
| kleo je napisal/a: |
| torej, sem si kupila tekoči puder od max factorja, št 45, ki je v tudi - nekaj se ga da na prst in razmaže po obrazu. Ve pa sedaj pravite, da kombinirate dva pudra , enega poleti (temnejši odtenek) in drugega pozimi (svetlejši ) odtenek. kleo |
To delam jaz ja. Poleti mam temnejšega, pozimi pa kar oba kombiniram. Ker vsak posebej mi je tumač (pretemen oz. presvetel), mešanica mi pa najbolj ustreza. Mam pa stay real od Nivee.
saša| kleo je napisal/a: |
| torej, sem si kupila tekoči puder od max factorja, št 45, ki je v tudi - nekaj se ga da na prst in razmaže po obrazu. Ve pa sedaj pravite, da kombinirate dva pudra , enega poleti (temnejši odtenek) in drugega pozimi (svetlejši ) odtenek. kleo |
Vendelina, mi prosim zaupaš, katere znamke tonirano kremo uporabljaš? Jaz še nisem našla prave? ![]()
| Julya je napisal/a: |
Vendelina, mi prosim zaupaš, katere znamke tonirano kremo uporabljaš? Jaz še nisem našla prave? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mango cheesecake brez peke

Bovla z metuljčki