Mislil da sem omenil da je Tinin, nekaj najbolj ogabnega kar so moje brbončice poizkusile v življenju.
Sem pa videl nekega novega v Elecrercu, pa se ne spomnim imena, je kdo preizkusil?
Commis débarrasseurMislil da sem omenil da je Tinin, nekaj najbolj ogabnega kar so moje brbončice poizkusile v življenju.
Sem pa videl nekega novega v Elecrercu, pa se ne spomnim imena, je kdo preizkusil?
Commis débarrasseurTorej, kateri potemtakem je najboljši približek za večino? Me že nekaj časa vleče, da se lotim naredit chimichango.
JejžaFajn je poslušat vaše izkušnje in okuse, saj do sedaj še nisem kupovala te sestavine, pa da ne izgubim volje zaradi slabega izdelka :) Tako da hvala.
Jejžakaj smo ugotovili glede nacho sira?:) sama sem kupila prozornega z modrim pokrovčkom (old fashion foods) pa mi tudi ni všeč:(
_čebelica_Mi pa ga kupimo v pizzeriji.
Kjer je volja, tam je pot. Trixiverjetno še najbolj pametno:) v trgovinah ni ravno veliko izbire:S
_čebelica_Jaz sem enkrat našla na netu en recept in sicer je bilo treba skuhati ene dva deci bešamela in notri vmešati toast sirčke (tiste oranžne, da je barva podobna), jaz sem jih vmešala 5-6 lističev. Na koncu sem dodala na drobno narezane posušene čilije in malenkost dosolila. Moj brat je tako omako v tortiljah oboževal, meni je bila čisto spodobna.
Čarli08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom