Hrustljav rogljiček s sladoledom
Včeraj v sosedovem hipermarketu iskala to Tino :). Niso imeli, sem pa pri tortiljah našla nek nov "nacho dip" v malem kozarcu, ki je dosedaj še najboljši približek tistemu od Jubilee. Notri nima koščkov jalapeno paprik, sicer je bolj blagega okusa - ni toliko tiste pikantnosti. Ampak sem generalno zadovoljna.
Kje se pa dobi? Mislim te male količine, kot pravijo - pri kečapu? Nisem nikjer zasledila.
| majdka je napisal/a: |
| ojla, jaz sem kar njih poklicala, pa so mi povedal, da imajo svojo trgovino v Nasovčah. To je proti KR. Odprto imajo pa , če sem si prav zapomnila, do treh. Menda bodo imeli ta sir - njihov - v Leclercu. Njihov telefon : 01/83 41 277. |
Ga že imajo. Sem ga kupila. Je pa precej pikanten, vsaj za moj okus.
Julija| s0ncek* je napisal/a: |
| Julya, kdaj pa si ga kupila? A v Mariboru? Ker jaz sem ga iskala v Leclercu kak teden, mogoče dva nazaj, pa ga še niso imeli. Kje pa ga imajo, zraven kečapov ali kje drugje?s0ncek*Sporočilo je spremenil(a) s0ncek* dne 24. feb 2009 12:59:49 |
v Ljubljani, tam pri ketchupih, majonezah, senfih, prelivih za solato ... Je pa take oker barve plastenka. Mislim, da je bil nekaj čez 3 €.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Gratinirani svaljki