Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Se mi bolj zdi, da se bomo prej punce zavestno oblekle tako, da nas bo zeblo.Vendelina jr. |
Ne vem, zakaj potem sredi zime na ulici srečujem dekliče, gole okrog pasu ...
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. jan 2009 20:20:12| dari je napisal/a: |
| E to pa je tako,kakor komu.Moj takrat 15 letni sin kratka majica in vetrovka, pa minus zunaj.Njemu je to odgovarjalo in izgleda njegovemu telesu tudi,ker nikoli ni zbolel.Resnično vsi so me napadali ,češ tvoj hodi tako poletno oblečen pa je zima,pa kaj, bil je zdrav in se nisem v to vtikala in ga gnjavila. Resnično ampak par let nismo rabili kupiti bunde,čeprav smo mu gnjavili,pa je rekel,če bom rabil bom povedal.Tako,da ne se bat, da bi zmrznili.Smo različni.Eni pet zoknov majic, pulovrov, bunda drugi skoraj poletno. dari |
Se kar strinjam s kozamurnik. Me prav zanima, koliko punc, ki pozimi letajo okrog z golimi trebuhi pod kratkimi bundami bo čez nekaj let jamralo zradi vnetja jajčnikov, težav z ledvicami ... kot tiste iz moje generacije, ki se tudi v najhujši zimi niso mogle odreči mini-minicam in salonarčkom. Saj sem bila tudi sama v mladosti rada lepa in moderna, ampak k sreči mi je pamet razodevala, da mora biti telo na toplem in noge na suhem.
Pri smučanju v mrazu smo pa, če telo ni primerno ogreto, najbrž precej bolj izpostavljeni poškodbam![]()
Saj ne rečem, občutek mraza je pri ljudeh res močno različen in odvisen od marsičesa, ampak tisto osnovno mero je le treba upoštevati.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Sadne rezine s slivami