Rižek s piščancem in zelenjavo
| Mojca32 je napisal/a: |
| Ko je hrustanec že močno obrabljen mu nič več ne pomaga, saj se le-ta ne obnavlja. Vse je samo tenutno izboljšanje, vzroka pa ne odstrani. Ko je artroza že zelo huda pomaga samo proteza kolena. Po operaciji je prve dni res tako hudo, da se sprašujejo vsi operirani zakaj so si dali to narediti, ko pa bolečine menjajo, pa se sprašujejo, zakaj niso šli že prej na operacijo. Če je tako hudo je nejbolje obiskati ortopeda. Na operacijo pa se čaka cca. 2 leti. Mojca32 |
Tako je bilo pri mojem tastu, edino po operaciji ga ni čisto nič bolelo in je tako ostalo samo vprašanje, zakaj ni tega naredil prej. Kolena so menda iz titana, na operacijo je čakal nekaj mesecev. Ker je bilo to že pred leti, so se čakalne dobe morda podaljšale, res pa je, da je bil on hudo kritičen primer in je morda to prispevalo, da je čakal manj.
Mamamia
mamamiaNa tem linku najdeš informacije o pravici do zdraviliškega zdravljenja:
http://www.zavodrr.si/pdf/Pravica%20do%20zdravilisk
| japaja je napisal/a: |
| Čisto nič ne bo škodilo, če si vtiraš šentjanževo olje. japaja |
Verjetno si tole spregledala. Tast si je prav s šentjanževim oljem leta in leta mazala kolena ..., tisti delček o lepi koži je zanimiv.
"TAst je imel popolno obrabo hrustanca, leta in leta je trpel, masiral z vsem mogočim (mu je ortoped potem rekel, da ima zato tako lepo kožo na kolenih...), potem se je le odločil za umetna kolena in od takrat je bil kot prerojen. Nobenih bolečin več, nič težkega vstajanja, kot da je na novo shodil.
Je pa res, da mu ni škodilo.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Hrustljav rogljiček s sladoledom