Sanjska ekipa
Direktno k tvojemu vprašanju, hedonist. Strokovnost - bla,bla,bla. To so le Pahorjeve lepe besede. Vsi vemo, kaj je pomembno za tako funkcijo. Mislim, da se bo ta vlada, žal, dolgo obdržala.
Pričakujem napad na moj zapis, ker ni v skladu z večinskim mnenjem na teh straneh, pa nič zato. Vsak ima lahko (prav je, da ga ima) svoje mnenje, ali ne?
Mic
| hedonist je napisal/a: |
| Povedali ste veliko , bilo pa je tudi nekaj prazne slame a nič več kot običjano. Super ste in točno take vas imam rad. hedonist |
hedonist, boš moral presedlat na SAZU-jevski forum, da ne bo toliko prazne slame. Ampak ne vem, če te bodo lepo sprejeli, če boš skušal tudi njih tako pogosto učiti, kaj je seme in kaj plevel.
Tukaj nas je z vseh vetrov, različnih poklicev (in najbrž tudi brez poklica) in različnih IQ-jev. Se je pač treba malo prilagoditi, pa je lahko zadovoljstvo obojestransko.
Tudi jaz imam tebe rada.
ps.: lepo bi bilo, da vsaj pozdraviš, ko prideš firbec past na čvek. Tudi to je ena lepa navada, ki jo pridobimo v zgodnjih letih.
Ognjič| hedonist je napisal/a: |
| Zanimivo je tudi, kako se strogo držite vrstnega reda pisanja vaših mnenj. Po rangirni lestvici čakate najprej kaj bodo napisale "moralne" kapacitete ,potem pa z vsemi topovi pritrujejete in dodajate še več žvepla. hedonist |
![]()
![]()
ZDaj sem si pa oddahnila.
Hedonist ma nas rad...![]()
Mamamia
mamamiaMimogrede, pred leti je bil pravosodni minister gospod, ki je bil po izobrazbi profesor matematike. Po mnenju številnih sploh ni bil slab minister, vsaj ne slabši od nekaterih pravnikov po izobrazbi, ki so bili to pred njim ali za njim.
Če si dober, si dober in če znaš, znaš. Za ministra se mi zdi pomembno, da je dober organizator dela in zna postaviti strokovne ljudi za svoje sodelavce, če je še doma na področju, ki ga pokriva, toliko bolje.
Je pa hudo, kot pravi mimika proti koncu pisanja, če ni afinitete. Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Palačinke z gobami in ajdovo kašo