| lidka je napisal/a: |
| He, he. Pri nas čakamo, kaj bo bejb s sabo prinesla... : ) lidka [sonce] |

| lidka je napisal/a: |
| He, he. Pri nas čakamo, kaj bo bejb s sabo prinesla... : ) lidka [sonce] |
| mamamia je napisal/a: |
Morala bi pripisati v demokratičnih državah, ne v diktatorskih režimih. Mamamia mamamia |
.........kot npr. ZDA.
ežoj| Vlado je napisal/a: |
| ......................................................................... ................................................................................................, tukaj pa rajši o hrani in japonskih kroglicah. Mater, še malo pa si jih še sam kupim |
ne pozabit na kokosovo moko, menda jih je treba prej povaljat v kokosovi moki ( ziher bo Vendy vedela, vprašaj )
ežoj| Vlado je napisal/a: |
| Se 100% strinjam z anarho-liberalko. Saj si se nekje tako opisala? A ne? (Bivša punkerca mogoče?) Politika po moje na teh straneh nima kaj iskati, ker se bodo začele sproščati najnižje strasti. Kar je za nekatere humor in simpatično (Čarli boy), je zame totalni populizem Že tu se lahko skregamo in sem se pripravljen skregat |
Dve že imaš...
Mamamia
mamamia| ežoj je napisal/a: | ||
.........kot npr. ZDA. ežoj |
Pa saj veš, toliko demokrakcije imajo, da jo še izvažajo ... Še k nam je nekaj priletelo.
Mamamia♣
mamamia
Če ste že izvedenci, me pa zanima, a bo novi zunanji minister hodil v Ameriko po mnenje, tako kot stari?
ežoj| barbyslo je napisal/a: |
| Ah, ta Erjavec...., predvsem pa zanimivo, kako dela streching na tenis placih.... barbyslo |
Običajno se poskušam distancirati od "sexi debat", ampak tole zgoraj sem pa čisto zares prebrala: ...predvsem pa zanimivo, kako dela streching na penis placih ... ![]()
![]()
. Punce in fantje zresnite se, to je tipičen primer pohujšanja nedolžnih
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike