Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Alenka! zakaj je mleko škodljivo za odrslega človeka? Jaz pijem tistega z najmanj maščob, kakot tudi ostale izdelke (jogurt, kefir...) Hvala! Lp Špela Spela
Glede na to, da mi zaužito mleko škoduje (napetost, driska, včasih tudi slabost), sem dejstvo, da je mleko zdravo, zavrnila. Sem mnenja, da je mleko edinole hrana za novorojenčke, ki jim pač v tej dobi zagotavlja vse potrebno za normalen razvoj. Kasneje, nekje po četrtem letu starosti pa VEČINA ljudi izgubi sposobnost prebavljanja mleka. To teorijo sem zasledila pri različnih medijih in jaz ji verjamem glede na to, da sem kot otrok zaužila precej mleka in mi ni škodovalo, sedaj pa je slika ravno obratna. Sedaj mleko uživam po večini v fermentirani obliki in to samo včasih. Lep pozdrav, Alenka
Pozdravljeni! Hana093, žolčnih kamnov (še) nimam. Imel jih je moj oče, pa vse možne tete. Menda je to dedno, tako da je možno, da sem nagnjena k temu? Zanima me tudi, zakaj sprašuješ? Sicer pa sem oboževalka mlečnih izdelkov, ampak jih ne uživam prepogosto. največ dva jogurta na dan, kefir in kaj podobnega. Jaz imam ravno obratne prebavne težave, pogosto sem zaprta. Gibljem se ogromno, prisilim se, da popijem ogromno tekočine, jem vlaknine... missy Sporočilo je spremenil(a) missy dne 25. sep 2003 12:59:01
Hana, še nekaj. Kakšen čaj je kolmežov čaj? Kje se ga da dobiti? Kako ga uživaš, kako ga pripraviš? Hvala in lep pozdrav! missy
DanaS, hvala za odgovor, ampak mislim, da ni bilo preveč grehov. Nekako imam občutek, da Montignac deluje bolj pri tistih, ki imajo resnično prevč kil. Imam pa namen ponoviti dieto po novem letu, če bom le zdržala, kajti po enem mesecu sem bila tako brez energije, da to ni res. lp, Zdenka ZdenkaG
Zdenka, jaz nikoli nisem imela vec kot nekaj kilogramov prevec. Pa mislim, da je dieta oz. metoda kar "vzdrzala". Veliko srece vnaprej. (Tudi meni :)) Dana
Zivjo. Kaksne pa imate kaj izkusnje z luninimi posti? Kaj pijete takrat? Pozdrav! missy
no jaz zelo slabe. Zdi se mi, da imam nekako do 2 kg preveč in se mi je zdelo to kar idealno, a nič od tega, no kar se tiče izgube kilogramov. Dobro je za prečiščenje organizma, a meni bolj paše, da to storim takrat ko čutim, da sem se zapackala s čim. In tudi takrat (ko ni luna) če en dan ne jem, je zjutraj 2 kg manj, a dragi moji, to je le telesna tekočina, maščiba ne bo šla v 1 dnevu dol. Morda se motim, a vasj pri mni je to tako.
Kaj pa spremenjeno elektromagnetno delovanje, ki vpliva na vodo v nasem teledu al kaj ze (www.lunin.net)? :) missy
glede med.over.net ...na forumu hujšanje ne boste našli veliko, pojdite na forum starši staršem, pod temo 3md...seveda če vas zanima kaj več. ana polic

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti