Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Zivjo. Rada bi jedla po Montignacu. Zacela bi s prvo stopnjo, potrebujem pa nekoga, ki bi me vzpodbujal ali bi se mi pridruzil. Je kdo za? missy@pinkponk.com missy
Se to. Zanima me, kaksne izkusnje imate kaj z Montignacom? Kaksna priporocila, opozorila? Vsakeka odgovora bom vesela. Lep dan! missy
Vidim, da je ta tema zopet oživela. Prosila bi za nasvet. Po 90 dnevni dieti sem zgubila 4 kg, nato še 2 v naslednjem mesecu in naslednje tri mesece je bilo vse idealno in krasno sem se počutila. Še vedno še držim Montignacovih načel ločevanja živil, ampak po drugi stopnji, kjer je dovoljen tudi kak greh (sladoled v mojem primeru). Na mojo žalost pa zdaj kile prihajajo nazaj in ne vem kaj naj naredim. Ne bi šla spet na strogo dieto. Ima kdo kako idejo? lp, Zdenka ZdenkaG
Če ješ po Montignacu, mislim, da se nimaš česa bati. Malo poglej, kje si zadnje čase preveč grešila (mogoče preveč sladic, kot v mojem primeru , pozne večerje....preveč kruha...) in pazi v bodoče na to. Upam, da je to rešitev, ker se tudi meni dogaja podobno, pa se Montignaca držim že skoraj dve leti. Dana
Dana, pozdravljena. Si se v prvi stopnji drzala jedilnikov, ki so v knjigi? Lep pozdrav, missy
In kako si organizirate hrano po Montignacu ko ste v službi? TanjaG.
To je kulinarična stran in ne dietna. Prosim, da to upoštevate. lp
Hujševalni forum je na strani med.over.net. Spela
Ja in? Hujšanje je v tesni povezavi s hrano, zato ni nič narobe, če to temo omenjamo tudi tukaj. Missy... Nisem se striktno držala jedilnikov v knjigi, ker je sprva sploh nisem imela. Najprej sem zmanjšala količino hrane in se odpovedala krompirju oz. testeninam v kombinaciji z mesom. Ko sem dobila knjigo sem si prebrala še druge podrobnosti v zvezi z dieto in v manj kot enem letu izgubila 10 kg. Dana
Hej. Glede na to, da naj bi bila Montignacova metoda neznansko zdrava, sem popolnoma prepricana, da spada sem... Za vsak slucaj sem prebrskala se hujsanje na med.over.net, pa o Montignacu nisem zasledila nic. Dana, hvala za odgovor. Spela, kaj pa so tvoji ukrepi ali zakoni pri zdravi prehrani? Cau bau:) PS: Upam, da ta tema koga res ne moti tako zelo?! missy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti