Se pač zgodi
| mamamia je napisal/a: |
Hm, po moje si je mislil, da škoda, da ni tebe namesto ključev v avto zaklenil...(smeškoti mi ne delajo,ne vem zakaj, božja kazena ali kaj??? Zakaj pa tako burno reagiraš? Jaz običajno crknem od smeha v takih situacijah. Mamamia mamamia |
Mojemu prijatelju se je pa to zgodilo:
vikend imajo na Pašmanu, so bili tam čez prvomajske praznike, zadnji dan vse lepo pospravijo, zaklenejo, spakrirajo stvari v avto, pa se še čisto na koncu gredo k sosedom poslovit...on ima vse ključe v roki (od vikenda, avta, hiše v Mariboru) odloži ves šop na streho avtomobila in veselo po poljubčke in objemčke k sosedom.... pa se ozre in vidi, kako mu galeb v kljunu odnaša ključe na morje ... so se tako lepo srebrno svetili na strehi avtomobila, kot ribice ...
No, potem pa so kar pri tistem sosedu prespali in čakali, da se je sin pripeljal iz Mb in jim prinesel rezervni ključ od avta.
Nauk: galebi, tako kot srake, kradejo vse, kar se sveti!
Nena-morje| Cila je napisal/a: |
Mamamia tisto o servisu in ponarejenih ključih in dokumentih je pa čista groza!!! He, he ampak za našega 20-letnega Sunnya se ne bojim, razen, ko bo že oldtimer. Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 08. okt 2008 10:49:17 |
Nam so na tak ali podoben način ukradli 10 let starega Clia. Sicer smo ga po naključju sami našli, ampak ga je policija oz. sodišče zaplenilo kot dokazni material. Vrnili so nam ga po dobrih dveh letih, jasno skoraj neuporabnega. Storilci so bili trije (eden iz AH Moste) in enega od njih še vedno iščejo s tiralico. Sodni postopki tako še vedno niso končani. Od tega pa je 6 let. Za odškodnino se bomo po vsej verjetnosti lahko pod nosom obrisali.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Jernejev zelenjavni curry