Se pač zgodi
| mamamia je napisal/a: |
Bil je malce neroden in je s stranskim ogledalom zadel rob vrat, tako da se je ogledalo odlomilo. In kaj je bilo v ogledalu? Rezervni ključi (ponanrejeni, jasno) tega avta in fotokopija proemtnega dovoljenja - torej vse prirpavljeno za ponarejanje dokumenta in ključ zraven, da se avto lahko brez težav odpelje. Mamamia mamamia |
| Atina je napisal/a: | ||
|
Lahko bi bilo nevarno za zaposlene, da ga kdo ponaključju zaloti s fotokopijo dokumentov in rezervnimi ključi v delovnem kombinezonu. Tako so lopovom samo povedali naslov lastnika vozila in ukradel ga je nekdo drug, ne zaposleni v servisu. Tele verige so dobro organizirane, če en sam dela, se hitro kje zmoti. Z delitvijo dela pa ima vsak eno samo zadolžitev in členi sodelujejo med seboj. Pri takih reče ni "one man bandov". Zato pa je organiziran kriminal.
Mamamia
mamamia| LIJANA je napisal/a: |
Zdaj me pa firbec matra, a imate vsi rezervne ključe tudi na daljinsko zaklepanje, pri nas je samo eden, rezerva pa je navadna. Lijana |
Ja, vse, smo se tako domenili takoj ob nakupu!
Za 4 voznike imamo samo dva avta. Marsikdaj ga eden pripelje na dogovorjeno parkirišče, iskat ga pride pa nekdo drug, tako da pravzaprav niti niso "rezervni".
Cila| tulka je napisal/a: |
| gogad, kje pa ponavadi tvoj parkira svoj avto? Pa kakšen avto je to (tip in barva)? mm, stari avti na kljukice so čisto simpl za vlomit, samo malo dihtngo na vratih zavihaš in z žičko (lahko jo s selotejpom prilepite nekam pod odbijač) zahaklaš pa - voila! - odkleneš. tulka |
Hm, po moje si je mislil, da škoda, da ni tebe namesto ključev v avto zaklenil...(smeškoti mi ne delajo,ne vem zakaj, božja kazena ali kaj???
Zakaj pa tako burno reagiraš? Jaz običajno crknem od smeha v takih situacijah. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Pistacijeve rolice