Se pač zgodi
Odpiranje preko mobitela garantirano deluje, vendar ne pri vseh modelih.
Zlasti dražji avtomobili so zaradi možnih kraj menda še dodatno zavarovani. Sprobajte sami. Zapeljite avto toliko stran, da ga signal ključa ne doseže. Jaz sem ga zapeljala na drugo stran hriba in kar verjeti nisem mogla. To je res dobro vedeti vnaprej.
CilaIdeja odklepanja po mobiju je dobra, samo nekaj me moti. Pri hiši imamo 4 avte na daljinsko zaklepanje, rezerve so pa vsi navadni ključi, torej mobi odpade.
Lijana
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 08. okt 2008 07:09:53... najbolje, da se obrnete na: 5 min. straha s.p.
Prijateljica ima peugeota 307cc in mi je to posredovala potem, ko je tako naredila. Če me je nasankala,s em tudi jaz vas.
če imate avto)))))> Lahko boste ta trik nekoč potrebovali. Če zaklenete ključ od avtomobila v > avtu, rezervni ključ pa imate doma, naredite sledeče: pokličite nekoga, ki > je doma na njegov gsm aparat. Vaš mobilnik držite 30 centimetrov od vrata > vašega avtomobila.Oseba ki je doma naj da ključ blizu telefona in pritisne > gumb za odklepanje. Vaš avto se bo odprl. Razdalja sploh ni važna, važno > je samo da na mobilni telefon pokličete osebo, ki lahko pride do vašega > rezervnega ključa>> NO TOLE SEM DANES SLIŠAL NA ENEM RADIU NISEM MOGEL VERJET IN SEM IZ DOMŽAL > POKLICAL DOMOV DA SPROBAM. FOTR ME SPRAŠUJE ZAKAJ, NO POTEM SEM MU PA DOMA > MAL PREJ RAZLOŽU. TOREJ PRI MENI 100% DELUJE IN ŠE KOLEGI NISO MOGLI > VERJET,...>>>
mamamiaAli pa pokličeš najbližjega avtomehanika, če pozna kakega profesionalnega vlomilca v avte. Ta pride in ti ne fenta avta.
S servisi in fancy avtomobili je pa tako, da ti avto čudežno izgine nekaj dni po opravljenem servisu in to uradnem, da ne bo pomote.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Bujta repa