Jabolčna torta
Torej znano mi je za podstavek in kako torte zložiti. Zanima pa me ali so to navadne slamice za pitje soka in koliko jih zapišite v torto (za srček)? Jutri začnem s peko 1. dvonadstropne torte, v petek pa jo bom zložila skupaj in okrasila.
Hvala za odgovor.
Lp
asimetraAja bom še nekaj kar tu vprašala...Pod tičino bom namazala masleno kremo, ki ji bom dodala žlico marmelade.
Bo to ok ali se bo tičina topila?
Hvala
asimetraJaz marmelade ne bi dodajala, raje v masleno kremo malo limoninega soka, bo čisto dovolj.
SweetieSicer ne vem, ampak če bi jaz uporabljala slamice bi uporabila tiste krajše širše, se mi zdijo bolj čvrste....včasih so jih pri nas otroci dobili v vrtcu poleg jogurta...prodajajo pa jih v Mercatorju ![]()
kruhy
Aha torej širše slamice, take ki jih dobiš tudi v gostilni, če naročiš sok.
LP
asimetraŠe eno vprašanje potem pa imam vse ifnormacije:) Po vrhu bom premazala samo s topljenim maslom....kako pa naj naredim pri strani, kjer je krema
. Naj tam namažem na tanko z "masleno + žlica marelične marmelade" kremo? Delala bom jogurovo/marelično torto.
LP
asimetra
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Pad Thai s piščancem