Posodica za menstruacijo

mamamia, pa saj je isto, kot če si vstaviš ali izvlečeš tampon! Ta je tudi krvav! Posodica ima ravno tako kot tampon nitko oz. tak daljši del, da jo izvlečeš! pa ne vem, če to narediš pod tušem, itak ni problem. Vsaj meni se menstruacija med tuširanjem ne ustavi, tak da je v vsakem primeru enako "umazano"... Pa saj je naše telo, kaj se mi bo gabilo??? Tam ven je moja mala prišla, navsezadnje, vsa krvava;) Veri
Ceprav meni ni potrebna nobena "kastrolca"vec,mi je hecno,da se zenske gnusijo same sebi in pisejo o fujih in oh....to je pa ja nekaj povsem naravnega. Ce bi se ponovno rodila, bi bila punca in bi sprobala to skodelico. Majdina
Punce, na tisto prezentacijo pri darling mamamii prinesite svoje kugle! Hočem reči, jaz svojih ne bom posodila! Vendelina jr.

Jaz svojih tudi ne, ker predobro vibrirajo

Anja
He, he. Moje so pa fensi barve, : ) lidka [sonce]

no, za en kvartet nas je že....bomo videli, katera bo z večjim nasmeškom hoila naokoli...

Mimogrede, sama sebi se sploh ne gabim, niti se mi gabi moje telo in vse kar je v zvezi z njim, se mi pa gabi skodelica s krvjo v mojem telesu, pa čeprav je kri moja. Ne morem si pomagat, tako pač je, seveda pa nikogar ne prepričujem v svoj prav, ker vsak od nas ravna, kot mu prav. Bo šlo? Bo.

Lidka, a so vijoličaste, ta barva je zdaj in??? Kaj pa take, ki malo ropotajo???

Mamamia

mamamia

lidka je napisal/a:
He, he. Moje so pa fensi barve, : ) lidka

Moje tudi

Loni Makaroni
Še dobro, da imam kulinariko, da še kakšne novosti izvem, kajti nisem več v službi - tam se marsikaj izve, pa tudi menstruacije nimam več. Mamamia, o kakšnih kroglicah se pa menite? Očitno ste se pogovarjale o tem, ko sem bila jaz na dolgem dopustu. regina

regina: o rumovih in kokosovih

MM
tudi jaz sem v klubu zadovoljnih uporabnic skodelice (že par mesecev). Ne zamenjam več za nič drugega. Razloge za pa vidim v prijaznosti do telesa ( v primerjavi s tamponi), ceni in nenazadnje ekologiji. Kar se pa gnusa tuče - verjetno smo imele v življenju opraviti še s čem bolj neprijetnim. Sicer pa kakor za koga. lp robida

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti