Hačapuri - gruzijski kruh
| ežoj je napisal/a: |
Evo, še en moški, da se oglasi v temi: pa dejte že enkrat neht s to temo, gabi se mi kulinariko sploh odpret. ežoj |
A rabiš skodelico (tudi moškim bi prav prišla...) ali si v menopavzi?
Hvala bogu, nisi zavrt in si zdrav, ker si na nekem drugem forumu povedal, da ni nič slabega, če moški v joške gleda...
elaphus je pa itak prva liga.
Blagor nam, ki zmoremo še nekaj smisla za humor in samoironijo, menzes, ovulacija, menopavza gor ali dol (le pri moških to ni vseeno, bolje je, če je gor...) Mamamia
mamamia| frina je napisal/a: |
Sem mislila, da me bo kaka biologinja prehitela. Menstruacija ni nujno povezana z ovulacijo. Čeprav ovulacije ni ( npr. kontracepcijske tablete), se sproži menstruacija. S testerjem plodnosti ( F-test) lahko samo s pomočjo sline ugotovite plodne dni, to je čas ovulacije in boste ugotovili, da ovulacija včasih umanjka in kljub vsemu sledi menstruacija, čeprav ženska ne jemelje nobenih hormonov. Test plodnost prodajajo v lekarnah in spada med pripomočke za načrtovanje nosečnosti in za ukrepe za preprečevanje nosečnosti. Deluje podobno kot Bilingsova metoda preprečevanja nosečnosti. F r i n a |
vanjatajnsek, dobro veš, da sem tisto napisala v zvezi z izgubo mestruacije zaradi anoreksičnosti.
OgnjičJaz pa še vedno trdim tole: mi mislimo, da smo prelisičilo naravo, na koncu pa le ona prelisiči nas.
Ni vse, kar znanost iznajde, v resnično dobro človeštva, čeprav mu kratkoročno lajša življenje. Da je neka taka zadeva v smislu nenevarnosti res preizkušena, traja vsaj eno človeško življenje, ne pa par mesecev. Tako je moje mišljenje, ga pa nikakor ne želim vsiljevati, le morda dati v razmislek. Mogoče nimam prav in gledam preveč zastarelo - bo čas pokazal, katero stališče je bilo pravilno.
CilaSe strinjam s Cilo.
Marička, niti sanjalo se mi ni, da bom kdaj v zvezi s sklečko za menstruacijo pohvaljena!
![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda