Lečin curry s kruhovimi cmoki
| andreja č. je napisal/a: |
| Glede menstruacije je zadnjič ena zaskrbljena mamica spraševala v enem časopisu, da njena hčerka je tabletke anti baby in da sploh ne prekine, da bi imela vmes menstruacijo, če je to sploh dobro. Je dobila odgovor od ginekologa točno se ne spomnim ampak v glavnem je odgovoril, da naj je nikar ne skrbi, da je njena hčerka bistra moderna ženska, saj menda menstruacije sploh ne potrebujemoandreja č. |
To naj bi bilo res. Tista odtegnitvena krvavitev bi naj bila zgolj zaradi psihološkega učinka vsakomesečne menstruacije. Sicer se pa lahko jemlje tabletke po par mesecev skupaj, pa ne bo nič narobe.
SonjaHvalabogu sem že ven iz "tistih časov". A tudi , če ne bi bila, se z materjo naravo ne bi upala preveč igrat. Verjamem, da te vsaka zloraba slej ko prej nekako kaznuje, le da takrat resničnega vzroka sploh ne odkrijemo. Ginekologa, ki bi mi rekel, da menstruacija sploh ni potrebna, bi nemudoma zamenjala.
Da je vse v redu so tudi v nekdanji DDR govorili plavalkam, ko so jih na veliko šopali z moškimi hormoni, posledice in to hude nosijo pa same.
Za tele posodice pa rečem samo: "škoda, da jih takrat, ko bi mi prav prišle, še ni bilo, oziroma vsaj poznala jih nisem".
Cila| matilda je napisal/a: |
| Če ni menstruacije, tudi reprodukcija ni mogoča. matilda |
Tole pa ne bo držalo.
Če OVULACIJE ni, reprodukcija ni mogoča.
Kako smo si različni!
Jaz si kar naprej ponavljam, le zakaj jo niso izumili že prej. Verjetno bi bila marsikatera pot bolj brezkrbna in tudi noč bolj mirna. Zdaj je ne rabim več.
Tiste, ki jo uporabljajo ( meni znane ), so zelo zadovoljne in, ko bo tabu prebit, jo boste verjetno tudi tiste, ki vam gre zdaj na bruhanje uspešno uporabljale.
No, meni gre smetana iz mleka na bruhanje
, kaj si morem. Jo pa drugi jejte namesto mene![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

French toast s sadjem