Rižek v poletni solati
vanjatajnsek, dobro veš, da sem tisto napisala v zvezi z izgubo mestruacije zaradi anoreksičnosti.
OgnjičJaz pa še vedno trdim tole: mi mislimo, da smo prelisičilo naravo, na koncu pa le ona prelisiči nas.
Ni vse, kar znanost iznajde, v resnično dobro človeštva, čeprav mu kratkoročno lajša življenje. Da je neka taka zadeva v smislu nenevarnosti res preizkušena, traja vsaj eno človeško življenje, ne pa par mesecev. Tako je moje mišljenje, ga pa nikakor ne želim vsiljevati, le morda dati v razmislek. Mogoče nimam prav in gledam preveč zastarelo - bo čas pokazal, katero stališče je bilo pravilno.
CilaSe strinjam s Cilo.
Marička, niti sanjalo se mi ni, da bom kdaj v zvezi s sklečko za menstruacijo pohvaljena!
![]()
LP
cervus| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Ginekolog mi je povedal, da - navajam - " ženska rabi menstruacijo toliko, kot krava sedlo" Pa gre za mladega in zelo cenjenega ginekologa. vanjatajnsek |
| Cila je napisal/a: |
Jaz pa še vedno trdim tole: mi mislimo, da smo prelisičilo naravo, na koncu pa le ona prelisiči nas. Ni vse, kar znanost iznajde, v resnično dobro človeštva, čeprav mu kratkoročno lajša življenje. Da je neka taka zadeva v smislu nenevarnosti res preizkušena, traja vsaj eno človeško življenje, ne pa par mesecev. Tako je moje mišljenje, ga pa nikakor ne želim vsiljevati, le morda dati v razmislek. Mogoče nimam prav in gledam preveč zastarelo - bo čas pokazal, katero stališče je bilo pravilno. Cila |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način