Sladki rogljiči
Vlado, prav prijetno si presenetil s prevodom. In prav nič poante se ni izgubilo v prevodu, ali kakor se moderno reče "lost in translation" ![]()
Cila
Cila| daabul je napisal/a: |
| Reca so te kar prav naucili v soli. Americani uporabljajo to frazo v vsakdanjem zivljenju in pomeni tako kot si napisala sreco. Npr. nekdo rece ,da gre studirat,drugi mu zazelijo "break a leg". Pozdravcek daabul |
Vlado, tvoj prevod je pokazal, da so dobre šale dobre tudi v domačem jeziku.
Če so pa butaste, so pa itak v vseh enako butaste !
F r i n a
To isto zadevo - štos, v katerem se je prizadeti bal, da bo postal alkoholik - sem pred par dnevi videla na Tv, potencialnega alkoholika je pa Jernej Šugman odšpilal. Je pa bila to stara zadeva, saj je bil Šugman še precej mlajši.
rrrMalo ste skrenili iz teme.
Še en v stilu Vendelininega, sem ga pravkar dobila po mejlu.
Doktore, pomozi. Moj Mujo me ne ostavlja na miru. Vise uopce ne spavam jer on na mene skace po 15-20 puta za jednu noc. Iscrpljena sam, ne mogu vise. Pita nju doktor kako to Mujo radi. Lijepo, svaku vecer kad legnemo u krevet, on ugasi svjetlo i navalii tako do jutra. Samo uzme malipredah izmedju svakog puta. Razmisli malo doktor i na kraju je posavjetuje: Znas sto, Fato, on to ocito voli raditi samo u mraku, pa kad je tebi dosta, ti upali svjetlo. On ce se prestrasiti i ostavit ce te na miru. Ode Fata sva sretna kuci i odmah tu vecer, kad je Mujo treci put navalio, ona upali svjetlo, kad na njoj susjed Ibro. Bolan, Ibro, sto ti tu radis? Gdje je moj Mujo? Eno ga pred vratima, prodaje ulaznice!
Lijana
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 10. jul 2008 08:32:44Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami