Ja, tudi lahko, bomo še kakšno o žuljih dodale....
tortica, če boš iskala v delikatesi, tisti JETRNI CMOKI, ki so okrogli, niso ta prave kroglice, čeprav so podobno zvezane....
Mamamia
mamamiaJa, tudi lahko, bomo še kakšno o žuljih dodale....
tortica, če boš iskala v delikatesi, tisti JETRNI CMOKI, ki so okrogli, niso ta prave kroglice, čeprav so podobno zvezane....
Mamamia
mamamiaKuharica, kroglice lahko uporabljaš, ko takrščenga ni zdraven, pa ko kuhaš tudi, al pa pečeš torte. Ne se zdej zgovarjat, da ni časa. Madonca, se kar bojim, me boš res lopnila, ko se bomo kje srečale spet...
A ti na dopustu vse to počneš? Kuharica37, zanimivo, zanimivo...
(aja, pri nas dela M. Gačanovič, (ne vem, ali je mehak al trd), ZA Peko, so hudi, barvasti, lepi).
lidkaVendy, mi bi jih tudi presenetile, s kakšno precizno natančnostjo moramo vlečt mrežaste nogavice gor, (tiste s srednjo mrežo), pa cel dan elegantno hodit v visokih petah, v kakšnem ozkem elegantnem krilu, kar tudi ni hec!
lidkaTortica, najbolje, da zrihtamo kak popust za članice Kulinarike. : ) Tortica, boš že našla, če ne pa vprašaj za klasični model, pa je! Pa tudi v barvah so!!!!!!!!!
lidka
Učiti se pomeni tudi odprtost duha...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Pure testenine z dimljenim lososom