Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Jaz bi pa rabila pomoč! Iščem naslov filma,kateri govori o deklicah , ki trenirajo gimnastiko in ena izmed deklet ima problem z anoreksijo. Pravzaprav so jih trenerji silili v to , da hujšajo. Film je bil na sporedu na kanalu A, morda še kje drugje.
marjaVikica, si tako lepo napisala, da bom šla najbrž kar brez vnukov pogledat Samove dogodivščine. Tudi jaz sem rojena v pozni kameni dobi
, tako kot ti. Ampak en film v tej tehniki sem videla v NY že pred več kot desetimi leti, tako, da ne vem, če ni tudi naša dežela iz tiste dobe. Se pa globoko opravičujem, če to že laufa pri nas dalj časa, ker že dolgo nisem bila v Koloseju, nazadnje sem gledala Mamomio! ![]()
![]()
Še enkrat sem si ogledala TransAmerica s Felicity Huffman v glavni vlogi.
Zakaj Dolly ni dobila Oskarja za tale komad, mi ne bo nikoli jasno. (Oskar jedobila pesem: Težko je življenje zvodnika!!
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

French toast s sadjem