Pozdravljeni od danes nove članice. Prosim vas za pomoč, kje se dobi vanilija v stroku.
Hvala za pomoč.
macica
Pozdravljeni od danes nove članice. Prosim vas za pomoč, kje se dobi vanilija v stroku.
Hvala za pomoč.
macica
22. feb 2008 11:23
Jst sem jo kupil pri najboljšem sosedu,od Kotany,tak precej velik zeleno-rumen ovitek Peugeot ima
22. feb 2008 11:32
Pakirana v vrečki kot ostale začimbe, v vseh večjih trgovinah Mercator, Spar ..., v manjših najbrž ne bo. PISTACIJA
22. feb 2008 11:37
Včasih je v plastičnem tulčku, premera morda slab cm, dolžine približno 20 cm. Vedno pa je nekje tam, kjer so začimbe, pa vanilin sladkorji, pecilni prašek,...
rimljanka - zasebno mnenje
22. feb 2008 11:56
V mercatorju jo imajo, jaz sem jo zadnjič dobila v stekleni epruvetki in ker mi še na misel ni prišlo, da bi bilo steklo, je bila nesreča takoj "pri roki". V vrečki je epruveta na več mestih počila - ni pa razpadla. In ko sem jo hotela odpreti - seveda ker sem zelo pametna, nad posodo s sladkorjem, je epruvetka razpadla in sem imela zelo lepe kristalčke v sladkorju - čudovit kristalen sladkor :((( Pazite, če boste kupovali strok v tej embalaži. LP smrkolina
22. feb 2008 13:25
Res hvala za vse odgovore. Danes grem v hipermarket M v Domžale. Bom videla, če ga dobim. Lp, Macica macica
22. feb 2008 13:36
v tušu je bila decembra najcenejša 1,90, drugod je bila 2,45
25. feb 2008 7:41
Hvala lepa, sem ga dobila v Mercatorju cena 2,45 €. Nikoli ga ne bi opazila brez vaše pomoči. Lp, Macica macica
25. feb 2008 9:45
Smrkolina, tudi meni se je isto zgodilo, le da sem se še pošteno urezala v dlan. Steklo je res izjemno tanko in v taki embalaži, da se po moje razbije že med transportom, če ne paziš. Barbra
25. feb 2008 10:48
Jaz sem vanilijo kupila na Mauriciusu. Mislim, da sem dobila ene 10 strokov za 2,5€. JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Brownie z marelicami