Ali bi mi vedel kdo povedat kako naj najdem osebo.Ime ,priimek ter kraj vem.Žal je ni v telefonskem imeniku in tako ne vem dalje.Če ima katera kašno idejo ,kje naj iščem se vam v naprej zahvaljujem.
Balu
balu
Ali bi mi vedel kdo povedat kako naj najdem osebo.Ime ,priimek ter kraj vem.Žal je ni v telefonskem imeniku in tako ne vem dalje.Če ima katera kašno idejo ,kje naj iščem se vam v naprej zahvaljujem.
Balu
balu
Največji vir informacij so ponavadi poštarji.
MatjažNapiši ji pismo. Živim v velikem slovenskem mestu in pride pošta, ki ima popolnoma sfalen naslov ali pa celo napisan samo kraj.
Mislim,da pošta ne sme sporočiti podatkov. Če imaš pravno podlago, torej kako sodno zadevo, ti podatek o naslovu da pristojna upravna enota. TAm plačaš takso. 1,06 €. Frišno preverjeno.
F r i n aKot je že Frina rekla, če imaš kako pravno podlago, je lahko. Na policiji rabijo samo ime in priimek ter datum rojstva.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Pivski kruh