Pustna oblačila

Živjo!

A mogoče kdo ve kje v LJ prodajajo pustna oblačila za odrasle?

Lp,Tatjana

Imajo jih v Intersparu in BTC hala A trgovina magic shop - v kleti. jade
povprašaj v gledališču,mestnem in lutkovnem,tam sem si jih pred leti sposodila. anaeva
Najlepša hvala! :) Lp,Tatjana
Se pridružujem jadinem post. V ponedeljek ko mi je bilo dopuščćeno nekaj časa smo se sprehajali po BTC hala A pa smo v tej trgovini naleteli na razne kostime od opic pa vsega.. lovebeyba

v Müllerju bi se tud kej našlo.

lp

Pitončica
Mene pa zanima, če je kdo slučajno kje videl za otroke - za Fifi (tista rožica iz risanke). Sicer je "backup" verzija kar navadna rožica, a vseeno ... Atina
v lutkovnem gledališču že 2 ali 3 leta ne izposojajo oblačil, so pa jih včasih, vem, ker sem do letoa tam delala
v reklami špar je bilo nekaj pustnih občlačil za odrasle. pa obilo sončka in smeha. m.schafe
Dajte kakšno idejo v kaj se lahko na hitro napraviš in ne zgledaš preveč "mimo". Mislim predvsem na takšna oblačila, ki jih imamo doma. Že dolgo nisem bila v maškarah, mogoče me pa letos na hitro prime. Lp, pikica82
Atina je napisal/a:
Mene pa zanima, če je kdo slučajno kje videl za otroke - za Fifi (tista rožica iz risanke). Sicer je "backup" verzija kar navadna rožica, a vseeno ... Atina
v Baby centru http://b2c.baby-center.si/article.asp?Article matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti