Že nekja dni zelo kašljam in smrkam. To postaja zelo nadležno, zato me zanima kaj vi storite v takšnem primeru? Ali kupite kaj doma? Ali prisegate samo na čaje?
lp
lovebeyba
Že nekja dni zelo kašljam in smrkam. To postaja zelo nadležno, zato me zanima kaj vi storite v takšnem primeru? Ali kupite kaj doma? Ali prisegate samo na čaje?
lp
lovebeyba
Jaz inhaliram olje črne mete v malo tople vode. Zelo pomaga, pa sladkor karameliziram in ga zalijem z čajem iz žajblja, kamilice in ozkolistnega tropotca.
Če pa kašelj postane zelo hud, pa grem v lekarno. Tam mi vedno svetujejo ta prave tablete, odvisno, kakšen je kašelj. če je pa zraven še vročina, kar jaz nikoli nimam, pa pojdi obvezno k zdravniku.
Na pljuča si še položim majčko in brisačko moči in popusti. Preverjeno.
KyaraMislim, da sem že enkrat napisala kaj jemljemo, da umirimo kašlja, apifit 2 ( s timjanom) 1 žličko zvečer, pred spanjem, Običajno kašljam, če imam zaprt nos, v tem primeru jemljem spray naosnex, primeren je za alergike,medtem ko druge kapljice jemlješ le maksimalno 4 dni nasonex lahko jemlješ skoraj da neomejeno, dokler se prehlad ne pozdravi. Njaboljši je pa spray, ki ga kupim čez mejo rinazina spray nasale, naj še povem, da nasonex ne dobiš brez recepta, rinazino pa.
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Sladki greh