Lečin curry s kruhovimi cmoki
| dragička je napisal/a: |
| Ko juha zavre dam rezance, počakam da ponovno hoče zavreti, pustim počasi vreti pol minutke, potem juho odstavim in pokrijem. Tako počaka 5 minut in gre na mizo. Najbolj zoprno mi je, obstani in prekuhani rezanci v juhi. Pozdravček! |
jaz vedno delam rezance za juho z nožem, ampak mora biti zelo oster , da so tanki
Carmen
opiumseveda je pa nujno, da je tudi testo razvaljano na tanko, jaz ga valjam z valjarjem, naredim juh na zalogo. Kjer imate prostor, da lahko razgrnete prt, pa se naj rezanci sušijo kar čez noč, če ne bodo dobro presušeni, lahko splesnijo.
opiumpri nas so v juhi najpogosteje domači rezanci, vlivanci, kaša ali drobnjakovi štrukeljci. Zdrobovi cmoki pa so edina stvar, ki je ne jem, zato jih tudi ne kuham. Vse zakuham naravnost v juho, v kateri je obvezno tudi nareza rdeč in rumen korenček. Rezance delam sama, valjam jih s strojčkom, režem pa na roke.
marju
Jaz pa zakuho skuham v manjši količini juhe, ki jo kasneje zalijem- pri nas so zdrobovi cmoki, domači rezanci, žlikrofi, fritati, vlivanci, kaša, zvezdice, pa se tudi najdejo zlate kroglice za hitro varianto.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZdrobovi cmoki ampak taki da so v sredi še trdi pa ribana kaša to je zame najboljša zakuha
bela120Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Bučni mufini s kremastim nadevom