Modelčki za praline
Loni,
verjetno res. Pa sem spraševala. Škoda, da ni bila v službi ta tvoja trgovka, ki ti je znala povedati, da jih vmes ni zmanjkalo. Le za info. Ali so te kovinske košarice na isti polici kot papirnate? Morda bom zagnjavila komu, ki gre v LJ.
Loni, potem mi že niso bile usojene :) LP
Anja,,jaz bi samo javila,,vceraj sem v eurospinu v MB kupila gumijaste modelcke za pralineje,,,na enem modelcku je 16 odtisov,,,srcki,krogci ,kvadratki in piramidice,,kupila sem dva,,en je premera okoli 20x20cm,,cena je bla 1,50 eura...ce slucajno se koga zanima![]()
Včeraj videla modelčke v centru na Rudniku v eni trgovini v pritličju kjer imajo zelo lepe stvari.
irena66Danes sem videla luštne modelčke za praline v obliki srčkov in zvezdic v Sparu. Cena mičken pod petimi evri, so pa iz silikona, taki rjavi.
lp
cervuspozdravljeni..
da ne odpiram nove teme
ali katera ve, kje bi lahko našla model za praline v obliki palčk(naprimer bounty ali pa marcipanove palčke) pa nasplošno kje v kateri trgovini prodajajo take silikonske modelčke, da je več izbire? sama sem modelček kupila na sejmu v trstu, tam je bilo res kar veliko izbire, vendar sem kupila samo enega, sedaj sem pa dobila voljo za praline, pa bi rada še kak modelček, Gledala sem tudi na netu, vendar bi raje v živo pogledala, saj veste da je najbolj sigurno če stvar vidiš
hvala za pomoč v naprej
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Panakota z belo čokolado in penino

Jabolčne rožice