Kje smo doma ?
Rdeča kapica,se ni čutilo malo zavisti glede jezer. Po moje je Ežoj razmišljal o ribah.
Takole pa so se potapljale vasi, nekatere cele, nakatere delno.
http://www.titovo.velenje.org/index.php?page=picture&id
F r i n a
Ej, proxima,
spominjaš ma na mojo ženo ( ex ), ki je imela navado, da sledi oglasom za nepremičnine, in si je hodila ogledovat, meni pa nerodno zraven, kot da bi prodajalci vedeli, da mi nimamo denarja. Pol si je pa dobila eno sosedo in so skupaj naprej ogledovali. ( resnici na ljubo je treba povedat, da je na koncu našla zazidljivo parcelo v Ljubljani, prodajalec je rabil, za nakup tovornjaka, ravno toliko denarja kolikor sva ga imela, za drugo je bil pripravljen počakat ).
frina, res je ( glede zavisti ),
od nekdaj sem " usekan " na vodo, reke in jezera, žal v našem kraju so še en majhen ribnik zasuli.
Tosca,
res te že dolgo ni bilo na našem koncu, dnevnega kopa že dolgo ni več.
ežoj| ežoj je napisal/a: |
| Ej, proxima, Tosca, res te že dolgo ni bilo na našem koncu, dnevnega kopa že dolgo ni več. ežoj |
Pa jezerc tudi ne, pa bajerja tudi ne, pa hiš u Limberki tudi ne......davek knapovščini.......
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jajčevci s sirom na veganski način

Gravče Tavče ali Prebranac