Dušeno rdeče zelje
Moj mož ima vzglavnik iz ajdovih vlaken. Podaril mu ga je oče, ker se precej poti in smrči. Poti se dalje enako, vzglavnik pa je zaradi tega postal grde rjave barve, smrči pa še naprej, tudi če leži na trebuhu. Potem sem cel vzglavnik oprla, poleti, dobro posušila in ker je bil še vedno grd, zašila novo prevleko in prepustila luščine v novega. Čez nekaj časa ponovno goza. Spet grd, pa nič kaj prijetno ne diši. Poti se še naprej enako, pa tudi smrči enako.
Tudi on ni zadovoljen z njim in sedaj spi na navadnem vzglavniku iz posebnih vlaken. Poti se manj, smrči enako. Pa prevleko za zglavik menjam enako, 2x na teden. Iz ajdovih luščin pa uporablja samo, ko iz postelje gleda TV. Za spanje pa pravi, da ga še vrat boli, ki ga prej ni nikoli. Skratka, on ga ne priporoča. jaz pa še manj.
Kyara| matjaž je napisal/a: |
| jaz sem imel takšno blazino, pa nisem bil zadovoljen. Je šumelo, kot da spim na kozolcu. Sedaj pa imam vzglavnik medico, pa je super.
Matjaž |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Sirovi napihnjenčki z dodatkom