| nola je napisal/a: |
Pa tudi ne razumem tega udrihanja po kupcih v trgovskih centrih - a sobotno obiskovanje tržnice in kava, poziranje in paša zijal v kakšnem trenutno trendovskem lokalu je pa bolj imenitno? |
Zadeta - žebljica čisto na glavico.
| nola je napisal/a: |
Pa tudi ne razumem tega udrihanja po kupcih v trgovskih centrih - a sobotno obiskovanje tržnice in kava, poziranje in paša zijal v kakšnem trenutno trendovskem lokalu je pa bolj imenitno? |
Zadeta - žebljica čisto na glavico.
Mi tudi gremo kako soboto v šoping, pa tudi na kavici pasemo zijala pa tudi v gozd gremo kdaj in na sprehod v naravo,... Počnemo tisto kar nas veseli, ker lahko to počnemo in smo veseli za to.
Vsak naj počne tisto kar hoče, drugega pa pusti na miru. Dokler s svojim početjem ne ogroža drugih.
Mislim, da sobotni bojkot ne bo ničesar rešil, pa četudi ne bi bilo v trgovino niti enega človeka.
Jelenckova| barbra je napisal/a: |
| Vedno imamo izdelan načrt, kam najprej, kdaj vmes na kavo, kaj potem..., ampak vedno razpoloženje pada. Čeprav katera od nas kupi kaj res primernega, postajamo vse bolj slabe volje, živčne, zadirčne... Potem vemo, da je potrebno oditi, takoj... Še vedno ne vemo, ali je kriva umetna svetloba, slab zrak, gneča..., vemo pa, kdaj je treba čimprej ven, čeprav ne kupimo vsega, saj se zna zgoditi, da se tudi skregamo brez veze. Zato mislim, da ni zdravo, da družine preživljajo svoj "quality time" tam, saj nekaj ne štima, pa še vedno ne vemo točno, kaj.
Barbra |
Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi meni se zdi, da je v nakupovalnih centrih čudno ozračje. Najbrž zaradi vseh umetnih zadev tam. V enem se tudi delala in se spominjam, kako čudno sem se počutila ob koncu dneva, saj sem bila cel dan na izključno umetni svetlobi, dihala pa zrak iz klime. Počutila sem se kot v terariju. Zato se takim centrom izogibam, če se le da. In zdi se mi, da je posedanje po teh centrih in razkazovanje res neumno, ampak naj vsak dela kar mu paše.
JanisJoplin| nola je napisal/a: |
Ljudje božji, saj so to samo trgovine in nič drugega. nola |
Nola, točno tako.
Po tem, ko te berem, Brina, je škoda, da se večkrat na oglasiš tu na forumu. Mamamia
mamamiaTudi jaz.
nolaSe vam moram pridružiti. ![]()
![]()
Se postavim v vrsto...![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom