Gogad, samo še tole me zanima: ali si mrzovala tudi peciva, kjer je v biskvitu sadje? Ker bi rada tudi kaj bolj osvežilnega.
JJ
Veganske palačinke
Gogad, samo še tole me zanima: ali si mrzovala tudi peciva, kjer je v biskvitu sadje? Ker bi rada tudi kaj bolj osvežilnega.
JJ| rimljanka je napisal/a: |
[Plastične škatle za pecivo imajo v trgovinah, tudi velike. Mislim take, za enkratno uporabo. Če ne drugje, tukaj.
|
Ali je tukaj tudi maloprodaja? Ker po spletni strani sodeč je to bolj za gostilne, hotele pa tudi na ceniku sem videla le veleprodajne cene.
JJ ![]()
Ja, seveda je, v trgovini lahko kupiš vse, vsaj kake 2 leti nazaj, ko sem bila zadnjič tam, je bilo tako. Pokliči in vprašaj, bo najbolj zanesljiva informacija.
Zmrzovala sem gibanico,torej jabolka..torte z malinami in jagodami...v kremi...za to lahko rečem ,da je bilo ok...
lp gogaSuper, hvala vsem za informacije. Izbrala sem še nekaj peciv, potem pa poročam, morda bo še komu kaj koristilo.
JJ
Zamrznjeno pecivo je zelo dobro za hujšanje! ![]()
Ker je zamrznjeno v skrinji, je v "trenutku napada lakote
" težje dostopno, kot v škatlji v omari in zato tudi bolj na varnem pred skušnjavami. ![]()
Katrca, tudi to sem ugotovila
ker se nikomur ne da čakat, da se odtaja ![]()
In kako pecivo odmrzujete? V embalaži, v kateri je bilo zamrznjeno? Na sobni temperaturi, v hladilniku, v mikrovalovki?
Včasih pri odmrzovanju nastane tak poc....
Mygrace
Pri meni gre iz zmrzovalnika najprej v hladilnik,potem pa na sobno temperaturo...v embalaži ,če rabim vse,če ne ,pa na krožniku ali v manjši škatli...še nikol nisem imela poca...
lp gogaTudi jaz še nisem imela poca. Samo sprašujem, kako to drugi počnete ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom