Tašča - snaha
| spela je napisal/a: |
| Sicer je mož na njeni strani, ampak kaj hočem ... mamin sinček. |
Lisin zapis si mora prebrati vsaka sedanja ali bodoča snaha ali tašča, pa tudi kakemu zetu oziroma tastu ne bi škodovalo. ![]()
![]()
![]()
| RadaJem je napisal/a: |
| Imam pa res srečo. Moja bodoča tašča je zlata. Prijazna, poštena, odlična kuharica, prava dama. Boljše si ne bi mogla želeti. |
| petkica je napisal/a: | ||
|
Zanimivo. Meni je tašča (s katero že skoraj 25 let živimo pod isto streho, resda v čisto ločenem stanovanju) tudi povedala, da je bila v dilemi, kako ravnati, ko je videla, da gre med njenim sinom in menoj zares. Je imela občutek, da izgublja sina, mi je povedala (čeprav ni edinec, ima še mlajšo sestro), potem pa se je odločila, da raje, kot da tega sina izgubi, dobi v hišo še enega "otroka". In tako je tudi bilo. Na poročni večer me je potem na blazini čakalo tudi posebno darilo tasta in tašče, samo zame, dragocen prstan.
In ni nam še strehe vrglo s hiše zaradi pare, ki bi uhajala med nama dvema. Ker smo se dogovorili, da se v naši hiši vse lahko pove, kot tudi, da mora vsak vzeti v zakup, da dobi z isto mero nazaj. In tako je tudi bilo. In čeprav v isti hiši živimo tri družine, si vselej zvonimo ali potrkamo na vratih, preden vstopimo drug drugemu v njegov del hiše. In pravila so bila dogovrjena že pred začetkom skupnega življenja pod eno streho.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pica zvitki

Azijska solata s kozicami