Kmetija

Matr, sam na sebe sem jezen, ker ne znam tako lepo povedat, kot frina. Sem je že mislil povabit na kavo ( ali kaj več ), pa kje si upam, me bo takoj pogruntala, samo če bo videla kako odlagam hlače ( ali požamo ).

Pravzaprav je tale kmetija ravno zaradi tega zanimiva, ker še zravn moramo upoštevat vse to, kaj je frina napisala: naročene vloge ( kje so, kje pa je pristno obnašanje ), skrivni dogovori s POP TV ............, včasih se mi zdi, da bi za gledanje kmetije rabil kako izobrazbo psiho..... smeri. Kaj pa, če pop tv vpelje minimalno izobrazbo družbene smeri za gledanje kmetije?

ežoj

litops je napisal/a:

Frina čisto resnico  si napisala o tem cirkusu,ki ga tudi sama prvič gledam(zabijam čas).

....................................................................................................

....................................................................................................

Pa lep dan in večer.saj danes bo mirno ni kmetije.

litops

Ja litops, tega ti pa ne razumem: zabijaš čas. Saj je ravno frina napisala kaj vse se dogaja in zakaj je zanimivo. Vse skupaj je veliko hujše kot pri kakšnem Shakespeareju, kjer se že dolgo vse ve kako in kaj. Na kmetiji se drama dobesedno odvija/ustvarja pred tvojimi očmi, lahko je edino, da smo nedorastli in tega vsega ne dojamemo.

ežoj
Ne nisem tako mislila,kot(sem se izrazla) si razumel ežoj,bojle bi bilo prebrati kakšno knjigo,pa neme kregrat že z možem imam burke,kar se tiče gledanja kmetije,ker po njegovem je to za slovencelne,ampak mene pa to tako mika......,pa potem v službi na široko respravljamo in ugibamo.
Lp
litops

litops,

s kančkom žlehtnobe ( naj mi bo odpuščeno ), kmetijo zaničujejo tisti, ki niso zmožni širine pogleda, v stilu, kot to razlaga frina. Ker nič ne razumejo, so zmožni le plehkih pripomb, stila poden od podna.............

ežoj

Ežoj oh,

ne, ne nič ni žlehtnobe,se povsem strinjam s tvojim pisanjem,ampak tako je in pika.Še dobro,da imamo še en TV,kar se pa tiče plehkih pripomb,jih pa doma ker preslišim in bolj mirno živim.Hura za tiste,ki imamo še službe???

litops

Zdaj je šele zanimivo.

Mene so same oči in ušesa: da potrdim ali ovržem mojo zgodbo o svinjarijah, ki jih naroča producent.

In da vidim brezhibno igro naturščikov. Bom pa gledala, če ima kdo še sled od cevi na čelu. DA je moral.

Ežoj, ne boj se ne. Ni potrebno zlagat, ker ne bi niti vedel, kdaj bi bil slečen.

F r i n a

Frina , zelo prav imaš . 

Zlatiribonmb , ( multi ) , volk dlako menja , narave pa ne , kajne ? 

manca51

Jaz pa mislim da so to namensko izbrani ljudi različnih karakterjev, s tem pa se poveča gledanost oddaje.

Prkazana je kakšni smo slovenci priden in strpen narod, vendar drug drugmu ne podamo roko za pomoč ko sočlovek potrebuje, ne vemo se opravičit in izreč toplo besebo (sosed sosedu privošč da mu ge slabo).                                                                                                                  

lp motalela

Evo sedaj pa tebi aplauz.

zlatiribonmb

zlatiribonmb je napisal/a:

Pa kaj delaš flaming? Se zavedaš kaj to pomeni? Podžiganje. Morda to še pri nas ni kaznivo dejanje. Jaz samo ne razumem, kako imaš toliko poguma, da se greš flaming? 

To pojasni. Kaj za vraga boš ti potrdila ali ovrgla? A si sodnica ali kaj, da boš ti nekaj potrdila ali ovrgla? Koga, zakaj, čemu. ???

Četudi bi bila sodnica so tvoje izjave okužene in prejudicirane. Pa kaj ti misliš, da si bog al kaj?

Medtem pa dosežeš da se moj komentar briše, ne.

zlatiribonmb

Od kdaj pa človek ne sme izraziti svojega mnenja?

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti