Kmetija

Si bil opozorjen, zdaj se zaletavaš v SUZANAZ (malo višje na JanisJoplin), besede, namenjene njej, lahko razume kot žalitev. In ne edina. Moj gornji zapis je bil mišljen resno, ker si umaknil en zapis na to temo, vidim, da je tudi tebi jasno, da hodiš po robu in čezenj. Torej?

In še to: povsem si zavil iz teme).

Sem umaknil par postov, ker sem zavil. Priznam. Sem sam pogruntal, da sem šel čez.

zlatiribonmb

Od kod se je naenkrat vzel ta zlatiribonmb in skalil vodico v našem prijetnem ribniku.A ni kje kakšne požrešne ribe, da mu odgrizne žlehtnobo.

Darling, to pa je dobro. Čista desetka.

zlatiribonmb

vikica je napisal/a:

Od kod se je naenkrat vzel ta zlatiribonmb in skalil vodico v našem prijetnem ribniku.A ni kje kakšne požrešne ribe, da mu odgrizne žlehtnobo.

Od kje se je vzel?

Pa saj veš, da je že cel čas tukaj...to je "on"....."ON"

Escada

Ja JAZ. In samo JAZ.

Prada je MENI bolja od Escade. Še bolj pa je Benetton.

Še boljši so pa krojači v Londonu. Tam res moraš sedeti in ti gre na zehanje. Ti povem,da je živ dolgčas, ko ti jemljejo mere.

Samo jaz vse naredim za formo. Saj veš kako to gre. Če zbereš Air France ti bo na vozovnici pisalo Londres (v oklepaju bo pisalo London). Včasih pa napišejo kar Londra.

Tudi jaz ne vem, ali je Escada z dvema s ali d. Niti nimam pojma kako gre Prada, še manj pa vem a je Saville Road al ni. No, ko pokukam čez okno mi je jasno ali krožim nad Londonom ali pa nad Copenhagenom. Najlepša pista oziroma steza se nahaja nekje sred Atlantika. Funchal se reče temu letališču. Je pa otok Madeira. Zaj ti je jasno,zakaj sem jaz ON?

Najraje pa jaz krožim tukaj, nad Kulinariko. Tukaj še nikoli nisem delal touch&go.

zlatiribonmb

nč jasno. samo nepovezano nakladanje... kam se je pa kmetija izgubila?

saša

Brez zamere ljubitelji kmetije, vendar jaz pa res nič pametnega ne vidim v gledanju tovrstnih oddaj in ne razumem nekaterih, ki se ob uri, ko je ta oddaja na sporedu, dobesedno prilepijo na ekran.

leandros

Meni si ti zlo všeč. Ker se prilepiš sem. Saj maš tudi ekran. Take pametne komunikacije so meni zelo navdihujoče. Posebaj od 19 do 24 ure.

zlatiribonmb

leandros je napisal/a:

Brez zamere ljubitelji kmetije, vendar jaz pa res nič pametnega ne vidim v gledanju tovrstnih oddaj in ne razumem nekaterih, ki se ob uri, ko je ta oddaja na sporedu, dobesedno prilepijo na ekran.

leandros

In nikar se ne trudi, vsega ti tako ni potrebno razumeti, vsega pač ne moreš razumeti. Prepusti ljudem, da si organizirajo večer, kot jim najbolj odgovarja.

zeta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti