Kmetija

Mene pa zanima, kako bo danes Angelca Toyo sesekljala korenckova

Mene pravzaprav nič ne moti, če je kdo istospolno usmerjen, je transseksualen, "drag" in vse ostale inačice. Imam precej prijateljev, znancev, sosedov in sodelavcev, pa na nekaj strank v dragu sem tudi že naletela.

Ko enkrat ugotoviš, da so ti ljudje prav taki kot mi ostali, se jih je zelo lahko navadit in sprejet v krog znancev in prijateljev. Bi rekla, bolj enostavno kot marsikatere člane družine.

Blazno me pa jezijo "priučene lastnosti" ljudi, kot so ljubosumje, hudobija, pohlepnost...

Vanja
korenckova je napisal/a:
Mene pa zanima, kako bo danes Angelca Toyo sesekljala korenckova
sta se že mal sfajtale, pa še se bosta imam občutek vida70

Rim, točno na Turnerjev sindrom sem mislila. Ena moja ljuba deklica je "turnerca", zato vem, da je možno več variant, za katere v običajnem življenju nisem slišala.

Tema  se na nanaša notranje spolne organe, saj je meneda jasno, da ne govorimo o prebavilih.

Se pa sprašujem, Rimljanka, ali se ti je res treba prilimat za vsako moje usodno neznanje. 

Ali ti je v užitek, da me sramotiš zaradi neznanja, ki ga vsi ostali imajo,  ali pa ti je v večji užitek, da dokazuješ, da znaš bistveno več o tem  ?

Takole namreč ni prvič, pričakujem pa, da se ne bo ponavljalo. Čast si namreč lahko pridobiš na več načinov, ne samo, da stopiš na koga, da se te bolje vidi. Čast dosežeš tako, da drugemu pomagš do pogleda više in dalj....

F r i n a

Ja frina ljuba duša, kaj pa je s tabo, saj je una luna že mim ( ali pa morda še ni ). Saj ne, da zagovarjam rimljanko, vendar se mi v tem primeru zdi, da gre enostavno za poklicno deformacijo, kot se kakšen slavist oglasi če ga amaterji mal zastranijo, kakšen kemik če ga kuharski kemiki preveč serjejo, kakšnemu fiziku gredo lasje pokonci ko začnejo pisat o energijah, kakšnemu pravniku ko..........

Priznam: o vseh tistih kromosomih nimam pojma, pustil se bom v vikipediji poučit kaj je to Turnerjev simbol, zavedam se da je tukaj veliko ljudi z različnimi poklicnimi znanj, ki me prekašajo in zaradi tega sem previdem, če ga kaj pametujem na področju, na katerem nisem doma, hvaležan sem če se kaj naučim ( mi mladi se moramo nenehno izobraževat ).

ežoj

Tudi jaz sem mislila napisat točn to, ežoj. To o poklicni deformaciji namreč.  Menim, da je bil rimljankin namen točno to: pomagati frini  in seveda ostalim, ki pojma nimamo o kromosomih, videti više in dalj...

Frina, tokrat ti ne morem nikakor dati prav, saj sama veš, da se velikokrat oglasiš, ko kdo komu svetuje in ugotoviš, da nasvet ni ustrezen ali je mogoče pomanjkljiv in ti s svojim znanjem in poklicno deformacijo zadevo dopolniš. Za to pa ti je velika večin tu prisotnih zelo hvaležna.

rrr

Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 03.nov 2009 10:58
ogabno, sem vesela da ta La Toja ni slovenka. sem včeraj gledala to grozno bitje, ki tudi sogovorniku ne zna pogledati v oči ampak samo išče kamere. žalostno da se sramuješ svojega pravega imena. še bolj žalostno pa da po porazu nisi sposoben podati roke. svojo kulturo je pokazala že ob odhodu v kamro, ko je rekla Salome "odjebi". čeprav mi gre Angelca na živce, mi je bila tokrat všeč. rada gledam kmetijo, pa kaj! vaša La Syu syu
Pa sploh ni naravna blondinka. La Toja, za Angelco ne vem. (Toliko o vicih o blondinkah.) ena zelo blond ajda66

syu je napisal/a:

ogabno, sem vesela da ta La Toja ni slovenka. syu

Kaka bedarija je pa spet to!!!! A smo Slovenci brezmadežni al kaj za enga ??????  Dajte se no mal shladit, prosim!!! Narava se je že.

lp

cervus
Angelca Likovič je po naravi blond že od rojstva. larisa1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti