22. nov 2007 12:40
| frina je napisal/a: |
> Namen igre je ocena gledalstva, zato je tudi forum.
F r i n a |
22. nov 2007 12:40
| frina je napisal/a: |
> Namen igre je ocena gledalstva, zato je tudi forum.
F r i n a |
22. nov 2007 12:48
Merri, to je pogovor, ko barbiki ležita na travi in se pogovarjata, kako bosta zagrenili življenje Špeli, da sploh ne bo smela sedeti za mizo in jesti. Moraš pa natančno poslušati.
Sama odgovarjam za svoja napisan mnenja.
Mogoče o nožih: Prvi nož je bil, ko je ni izbrala za dvobojevalko, ker je želela Adrijana ven. Za Adrijano netovarški gesta, ki nima nič s taktiko.
Drugi nož, ko je Juriju, ki se tolče po prsih, kako zanesljiv prijatelj je, Špela povedala, da je Adrijana skrila Ljubinki šal in da bodo konflikti. Hvalevredno Adrijanino odraslo dejanje, ali Špelino spletkarjenje.
Tretji nož: Izbor Klemna za tekmovalca. To dovoljujejo pravila in Špela je izbrala zanesljivega tekmovalca. Za Adrijano nož v hrbet, za Špelo pametna poteza po pravilih.
Najprej Adrijana govori, kako je jezna na Špelo, po streli hudo joče, kako ji je žal za Šplelo, ko pa se izkaže, da bo vendarle morala v dvoboj, pa velike besede sovraštva, sovražim te, zame niso človek. Besede 32 letnice.
Mogoče je kdo pozabil, da se Biljani ni zdelo na dan, ko so popivali po dvoboju, da bi po Klemnovih opozorilh šla pomozt krave. Pa naj umrejo od mastitisa, je komentiral Simon, pomolzel pa je Klemen, čeprav to ni bilo njegovo delo.
Ste pozabili, da kdo je po kolinah delal pozno zvečer in je šel spat?
Odnos do sotekmovalcov, ki niso nobeni tovariši, odnos do živali, odnos do avtoritete gospodarja, kaže pravo podobo posameznega tekmovalca.
Koga od tekomovalcev bi imeli za sodelavca, snaho ali zeta in na koga bi bili ponosni kot starši ?
Nekoga moti zapis o Adrijani o njeni debelosti, kar spada na drug forum. Ko pa sem na tem forumu prekopirala žaljive zapise s Klepetalnice, ki jih je zapisal Wran, pa je muca popala jezik. Aja, se ne splača, ker ne gre za vas. Ni šlo zame, pa se mi je vseeno zdelo potrebno.
Kmetija je samo ogledalo družbe, tudi nas, s Kulinarike. Zato je toliko bolj realistična.
F r i n a
22. nov 2007 12:49
Jankica to je bilo pa res lepo! ZAČETNICA
24. nov 2007 13:21
katera bo zmagala v današnjem dvoboju?Upam da Špela. maritiva
24. nov 2007 14:03
martiva jaz tudi...samo vsi nekaj šušljajo,da izgubi :(.Upam,da ne ;) Roncolino
24. nov 2007 14:46
Jaz pa upam,da bo izpadla Špela. Glede tega kje je kmetija : kmetija je v Mrzlem vrhu nad Žirmi. Žiri pa so v Poljanski dolini. Lepo in radi se imejmo ursa40
24. nov 2007 15:01
Frina,se povsem strinjam s tabo! Tisti ki šimfamo(jo),komentiramo samo tisto kar smo dejansko videli,pa če tudi v 20min. na dan.In dejansko smo,žal,pri nekaterih tekmovalcih videli večinoma negativno in na podlagi tega pač sodimo.Res nikogar od njih ne poznamo osebno in ne vemo kakšni so v resničnem življenju in mislim,da ravno zaradi tega,ker je to šov,ker so v njih uperjene kamere in ker jih gleda vsa Slovenija,bi se morali lepše obnašati! Aja,potem pa nebi bilo zanimivo. Kristina
24. nov 2007 15:05
Matilda, ne vem zakaj govoriš o izdajstvu ali Klemena ali Špele. N bom rekla, da je to moje osebno mnenje, ampak je v igri morala, kajti na Kmetiji so bila družbi so pravila jasno določena: torej osama dvobojevalcev do dvoboja. Če sta ali Klemen ali Špela povedala (nima veze kdo), da se pravil niso držali, to ni nobena izdaja!! ampak del igre ali pa poštenost. Blonda par dni prej govori v kamero: Pravila so zato, da se kršijo! Uh, nekam te prime, ob taki zrelosti in stanju duha! Takšno izjavo pričakuješ od petnajstletnika, ne pa od Wannabe dekleta čez dvajset. Pa Simon, ki se voditeljici vehementno, ko ga gleda četrt Slovenije, v obraz spreneveda: Kaj je pa bilo včeraj narobe, nič ne vem .HALO ???? Sramota. Ubogi starši, ki gledajo zdaj svoje otroke. Saj ne rečem, da ni malo zrežirano, seveda je, poudarili so labe lastnosti od enih, druge pa povzdignili, to je ziher. No, saj še malo, pa bo tega konec. Upam pa, da Špela danes ne oddide. LP juma
24. nov 2007 16:12
Slišala sem,da Špela danes zapušča kmetijo-bomo videli. tejka77
24. nov 2007 22:35
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Velikonočni toast