29. nov 2007 11:02
Bolj drobna zgleda, se vam ne zdi? Meni se tudi sline cedijo, ko jih gledam...
jasna
29. nov 2007 11:02
Bolj drobna zgleda, se vam ne zdi? Meni se tudi sline cedijo, ko jih gledam...
jasna
29. nov 2007 12:54
Ja mislim,da ni ajdova kaša,res bolj drobno zgleda.
29. nov 2007 14:13
A ni to gres? Je pa tak malo rjavkast,ker meljejo pšenico na roke. Kristina
29. nov 2007 14:38
Jaz mislim, da je gres....tudi govorijo o gresu.
29. nov 2007 19:47
Gres je gres...meni se tako sline cedijo...pa še lepo tekočega imajo,jaz si naredim pa trdega kot led. Mimogrede je 1. dvobojevalec MIHA!Ki je za klemna uspel porabiti vse kletvice na spisku,ker je spoznal da se v soboto spet poslavlja.Hihi Roncolino
29. nov 2007 20:13
Saj res,sinoči so nekaj pokazali na koncu! Miha se je prav agresivno obnašal.In to zato ker naj bi bil 1.dvobojevalec??
30. nov 2007 8:59
Eh Miha je pač "popenil", ker mora v dvoboj in to s Klemnom. Mislim, da se človek lahko tako nizko spusti in to samo zato, ker ga je strah, drugega očrni kot... Ajajaj Začetnica
30. nov 2007 9:48
No, in na koncu se izve, da je Klemen že od prvega tedna tepel kravo. In ta je zdaj izgubila mleko zaradi otekline, kamor jo je Klemen udaril. Meni se zdi Miha nasilen, ne spada tja, ampak Klemen mi ni pa tudi nič boljši, ki je pred kamerami tak ljubitelj živali, ko pa kamere ni zraven, jih pa brca... Mislim, da je tale kmetija malo zašla zaradi interesov igralcev. Res je na kmetiji vse mogoče, ampak v dveh mesecih jim je uspelo ubiti kokoš, poginil jim je zajec in dve kravi so spravili ob mleko... matilda
30. nov 2007 10:07
Pa kljub vsemu smo pred kamerami videli tega Mihca ponoret, Klemna pa ne, tako da ne moremo rečt, da jo je res tepel (dobro tisto enkrat al kako je priznal, ampak, da bi se izživljal?)! Tako kot nismo videli Vinkota, da je oni2 "šlatal"... Ja matilda meni je tudi čudno, da jim kar živali crkujejo! Začetnica
30. nov 2007 10:15
Mislim, da Miha rahlo naklada, ker ga je strah dvoboja. Sicer pa je Klemen priznal, da jo je udaril, ko mu je stopila na nogo. Mislim, da nihče ne bi gospo kravo milo in kulturno prosil naj mu izvoli stopiti dol z noge ampak bi jo trešil, da se premakne. Pa saj krava nima 50 kil, da jo premakneš kar tako. Glede boksanja ne verjamam, ker saj so snemalci tam, če bi bilo to res, da Klamen kar naprej tepe krave bi ga že izločili. Jaz Mihu ne verjamem čisto nič. Sicer je pa Klemen lepo povedal, da se je Miha hvalil, da ima za vsakega tekmovalca pripravljeno eno stvari s katero bi ga tako očrnil, da ga bodo izločili. Taktika?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Jabolčna pita s kokosom